Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Hozzávalók:1,5 kg rebarbara1,5 kg eper1 kg cukor3 csomag 3:1 zselésítő3 kanál reszelt…
 Hozzávalók:70 dkg ananász (1nagyobb, megtisztított ananász) 20 dkg aranymazsola30…
A recept olasz elnevezése: mostarda mantovanaAz almás mustár Mantova gasztronómiájának…
 Ez a finomság az az élelmiszerek országába, a sütemények törzsébe…
Összegyűjtöttem az idei kedvenceimet:Kötelező: bodzaszörp (Receptje…
A birsalma sajtot nem annyira  kedvelem, így a kertben termett birsalmákból lekvár…
Az egyik gasztroajándék volt karácsonykor ez a finom fűszeres narancslekvár…
Tagja vagyok egy Facebook-os befőzős csoportnak, ahol a csoporttagok egy éven keresztül…
Az ötlet Bibimónitól származik, a télen nála láttam először vitaminlekvárt, ami…
Lassan véget ér a téli befőzési szezon (bár az időjárás szerint még kicsit ráhúzunk a…
·        2,5 kg narancs, 2 db citrom…