Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A linzer is nagy átváltozóművész, ha felveszi az alkalomhoz illő ruháját, rá sem ismerünk…
A régi, jó pavlovát karácsonyosítottam. Ehhez csak annyi kellett, hogy koszorú formájúra…
A december a pisztácia-vörös áfonya jegyében telt nálam. Isteni natúr pisztáciára tettem…
Igazi ünnepi torta. Egyszerűen imádtuk!Hozzávalók egy 17 cm-es piteformához:180 g kakaós…
Húsvétkor, az ünnepi asztalra kerülő fogások alapanyagai közé tartozhat a bárányhús is.…
Idén is menetrend-szerűen levágattuk Húsvét előtt a bárányt (most egy nagyobbacskát, 34…
A Charlotte nevű desszert nemzetisége vitatott: lehet, hogy angol, lehet, hogy francia.…
Megkérdeztem néhány ismerőseimet, hogy milyen barackos ételek jutnak eszükbe. Legtöbben…
Kim Leine Kalak című könyvéből hoztam kóstolót. A regény helyszínéül szolgáló grönlandi…
   Egy ilyen fogásra én azonnal lecsapnék egy vendéglőben. Pedig teljesen véletlenül…
A Chocolate&Zucchini blogon olvastam a receptet még 2008-ban és azóta…