96109recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Gabojsza konyhája

032017. 05.

|2017.05.03.|

A kimchi a legismertebb koreai étel. Erjesztéssel (fermentálással) készül, több …

032017. 05.

|2017.05.03.|

A kimchi a legismertebb koreai étel. Erjesztéssel (fermentálással) készül, több …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Ez a kenyérre való kence jó érett camembert sajtból az igazi. Olyanból, aminek …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Péntek, halnap. Na meg munkanap, hát nem bonyolítom túl.Hozzávalók:fejenként egy …

272017. 04.

|2017.04.27.|

A cím elolvasásával nagyjából ki is merült a recept leírása, mert ettől …

262017. 04.

|2017.04.26.|

2008-ban az Év Pincészetének választott Vylyan a Villányi borvidék egyik …

252017. 04.

|2017.04.25.|

Nettó 5 perc tennivaló van ezzel a fogással, így ideális olyan napokra, mikor nincs …

212017. 04.

|2017.04.21.|

Imádom a kimchit magában, vagy rizzsel, de ebben a tésztás fogásban annyira finom, …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Sokféleképpen készítettem már el spárgát, mégis ez volt az egyik legegyszerűbb …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Kezdőőődik a spárgaszezon! A spárga az a zöldség, amit bár lehet tartósítani …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Nemrég szert tettem egy GLASS-GOLD-Családi növényi italkészítő automatára, aminek …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Nemrég szert tettem egy GLASS-GOLD-Családi növényi italkészítő automatára, aminek …

172017. 04.

|2017.04.17.|

Idén is menetrend-szerűen levágattuk Húsvét előtt a bárányt (most egy …

162017. 04.

|2017.04.16.|

Pár éve hagymahéjjal festem a húsvéti tojásokat, úgy, mint gyerekkoromban is …

152017. 04.

|2017.04.15.|

Voltak évek, amikor már Húsvét előtt rákívánunk a főtt sonkára, meg a levében …

042017. 04.

|2017.04.04.|

Kipróbáltam Rita gluténmentes zsúrpogácsa lisztkeverékét, medvehagymás …

022017. 04.

|2017.04.02.|

Igazi ünnepi torta. Egyszerűen imádtuk!Hozzávalók egy 17 cm-es piteformához:180 g …

012017. 04.

|2017.04.01.|

Ősszel, mikor már annyira olcsó, hogy szinte dobálják az ember után a piacon a …

282017. 03.

|2017.03.28.|

Új korszak kezdődik! Ma megérkezett a MAGIC VAC® FUTURAvadiúj vákuumozó …

262017. 03.

|2017.03.26.|

Nem a legszebb étel, amit valaha fotóztam, de az egyik legfinomabb, amit az utóbbi …

222017. 03.

|2017.03.22.|

A grillkolbász az a kategória, ahol lehet merészebb fűszerezést és …

212017. 03.

|2017.03.21.|

Gyakran készítek kenyérre (vagy puffasztott rizs szeletre) kenhető kencéket. Van is …

202017. 03.

|2017.03.20.|

Imádjuk a túrós puliszkát. Magunk gyúrjuk hozzá a túrót, amihez vagy a sestinai …

192017. 03.

|2017.03.19.|

A sablé francia szó, jelentése homokos, ami a keksz omlós állagára utal. …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!