104424recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Gabojsza konyhája

202017. 11.

|2017.11.20.|

Amióta megvan a Smart Chef szakácsrobotom, kevés kivétellel minden nap abban készül …

192017. 11.

|2017.11.19.|

Hegyi Barbara első szakácskönyve, az Abraka babra 2011-ben jelent meg, idén …

142017. 11.

|2017.11.14.|

Megsütöttem a szinglik hedonista pizzáját. Egyszemélyes adag, minden földi jóval …

132017. 11.

|2017.11.13.|

A káposztás paszulyleves, egy savanyú káposztával és tarka babbal, füstölt …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Gyakorlatilag minden nap használom a Vegital SmartChef szakácsrobotot, általában …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Kedvenc padlizsános-paradicsomszószos-sajtos íztrióm ezúttal rakott egytálétel …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Színes, ízes, laktató de mégsem nehéz. Van benne édes és sós, puha és ropogós, …

032017. 11.

|2017.11.03.|

A padlizsán – paradicsom – mozzarella remek hármast alkot, együtt összesütve …

022017. 11.

|2017.11.02.|

ÉP-vel meglátogattuk a Kristinus Borbirtokot, Kéthelyen. Csodás őszi napfényben …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Gyakrabban készül nálunk, mint a hagyományos kocsonya. Megvan benne mindaz, amiért a …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Fotó: Bakcsy ÁrpádEzt a levest még 2012-ben főztem, amikor a Magyar Konyha magazin …

282017. 09.

|2017.09.28.|

A zellersóhoz hasonlóan zsályasót is szoktam készíteni, amivel nagyon finom sertés …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Kiskőrösön a tótok hozták divatba, manapság már csak kihalásos alapon lehet …

132017. 09.

|2017.09.13.|

A padlizsános zakuszka sem lett trónfosztott, de ezt is ki kellett próbálnom. Finom …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Régebben gourmet boltokban vettem, de pár éve már itthon készítem a zellersót (is) …

112017. 09.

|2017.09.11.|

Padlizsánból lekvárt? Fügével meg dióval? Miért ne? Főztem már korábban …

102017. 09.

|2017.09.10.|

Anyósomnak híresen jó volt a csalamádéja. Édesanyám a mai napig az ő receptje …

082017. 09.

|2017.09.08.|

Minden évben szárítok itthon chilit meg cseresznye paprikát, ami megterem a …

072017. 09.

|2017.09.07.|

ÉP nagy chili imádó. Napi szinten eszik chilit, bármilyen leves van, tesz bele egy …

072017. 09.

|2017.09.07.|

ÉP nagy chili imádó. Napi szinten eszik chilit, bármilyen leves van, tesz bele egy …

062017. 09.

|2017.09.06.|

A zöldségből spirálozott spagetti kalóriatakarékos megoldás a szénhidrát dús …

062017. 09.

|2017.09.06.|

A zöldségből spirálozott spagetti kalóriatakarékos megoldás a szénhidrát dús …

052017. 09.

|2017.09.05.|

A klasszikus, padlizsános ajvár helyett inkább padlizsán-mentes változatot főztem, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!