93618recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Fűszermánia

232017. 03.

|5 órája|

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy egy ennyire egyszerű dologról miért is kell …

202017. 03.

|2017.03.20.|

ez most (megint) egy nagy találkozás, vibráló színekkel és ízekkel. A sabji egy …

162017. 03.

|2017.03.16.|

Elvi kérdés nálam, hogy malacot nem ! De egy fiatal sertés, az már más kategória, …

132017. 03.

|2017.03.13.|

Anditól jött az ötlet, őneki meg Györgyitől ☺ A gyerekjáték jutott eszembe, a …

112017. 03.

|2017.03.11.|

Ünnepi ebédnek számít nálunk. Annyira finom és elegáns, ugyanakkor végtelenül …

102017. 03.

|2017.03.10.|

A guba jó dolog, nem kell hozzá még karácsony se ☺ Lehet diós is, nem csak mákos …

092017. 03.

|2017.03.09.|

Most sütöttem először így kacsamellet, nagyon-nagyon finom. Igazán rozéra …

042017. 03.

|2017.03.04.|

„Kismillió változata van, ettem már olyat, amelyben nem volt tehéntúró, de vaj …

012017. 03.

|2017.03.01.|

egy tipikusan a gombhoz a kabátot történet.... történt ugyanis, hogy begyúrtam anno …

252017. 02.

|2017.02.25.|

igazi louisianai, new orleansi specialitás, egy paradicsomos, kicsit füstös sűrű …

222017. 02.

|2017.02.22.|

Gasztropajti – és tényleg, nomen est omen. Egy igazi pajtis, huncutul mosolygó, …

212017. 02.

|2017.02.21.|

nagyon zöld és nagyon tavaszváró ☺ Vacsorára ideális választás, én még …

192017. 02.

|2017.02.19.|

ami lehet egy megújított köret a maradék krumplipüréből, de önálló étel is …

152017. 02.

|2017.02.15.|

vagyis egy egyszerű pogácsa, ami egy élesztős omlós tésztából készült, …

122017. 02.

|2017.02.12.|

a fasírt férfimunka nálunk, a hozzá tálalt köretnél azonban előfordul, hogy ki-ki …

072017. 02.

|2017.02.07.|

többször is elém került az utóbbi időben különböző változatokban, meg kellett …

052017. 02.

|2017.02.05.|

Azért csak palócos, mert csirkéből készült, és őszintén szólva nem is néztem …

012017. 02.

|2017.02.01.|

A két lehetőség közül most az elsőre esett a választásom, mert ez volt éppen …

312017. 01.

|2017.01.31.|

minden földi jóval egy sütőzacskóban összezárva. Két szép fiatal kacsa combika …

282017. 01.

|2017.01.28.|

Ismét egy első próbálkozás, pontosabban kettő. A pácolt gyömbért eredetileg …

252017. 01.

|2017.01.25.|

vagy kence, ahogy tetszik. Ehetjük kenyérre kenve, zöldséget belemártogatva, vagy …

222017. 01.

|2017.01.22.|

A tojásfehérjékből készült piskótáknak, püspökkenyereknek egy változata ez a …

192017. 01.

|2017.01.19.|

Nagyon bejött ez a spenóttal szinezett lasagne tészta, amiből korábban már …

172017. 01.

|2017.01.17.|

ahogy mi szeretjük ☺ Ez az étel is „férfimunka” nálunk, mert az az elv, hogy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!