Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Szultán a konyhádban
A húsos csicseriborsót én kivételesen most nem bárányhúsból készítettem el (bár az az…
Gabojsza konyhája
Itt a fotó helye lenne, de az utóbbi időben gyakran gyengélkedő google és blogspot most…
Aleda konyhája
Hozzávalók 4 személyre: 12 szelet bárányborda, 8 dkg vaj, 80 dkg héjába főtt krumpli, 3…
Szultán a konyhádban
Ma egy különleges fogást hoztam Nektek: ez a gránátalmás-mandulás bárány. Aki esetleg…
Tétova ínyenc
Ehhez az ételhez Nigella gránátalmás, mentás báránysalátája adta az ötletet. Én azonban…
Aleda konyhája
Hozzávalók 4 személyre: 6 tojás, 20-25 dkg bárány agyvelő, 5 dkg vaj, 50 ml főzőtejszín,…
Gabojsza konyhája
Idén is menetrend-szerűen levágattuk Húsvét előtt a bárányt (most egy nagyobbacskát, 34…
Illéskrisz konyhája
Bevallom nagyon ritkán eszem bárányhúst. Ennek több oka is van. Elsőként, hogy gyerek…