Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A húsos csicseriborsót én kivételesen most nem bárányhúsból készítettem el (bár az az…
Itt a fotó helye lenne, de az utóbbi időben gyakran gyengélkedő google és blogspot most…
A bárány belsőségekből készült pástétom vagy drob, ahogy Erdélyben nevezik. Bár…
Hozzávalók 4 személyre: 12 szelet bárányborda, 8 dkg vaj, 80 dkg héjába főtt krumpli, 3…
Hozzávalók 4 személyre:  1 kg. csontos bárányhús(oldalas, nyak, lábszár, máj), …
Ma egy különleges fogást hoztam Nektek: ez a gránátalmás-mandulás bárány. Aki esetleg…
Nyár, foci Eb, sör, meccsnézés. Mi kell ehhez a felsoroláshoz még? Hát valami nagyon…
Ehhez az ételhez Nigella gránátalmás, mentás báránysalátája adta az ötletet. Én azonban…
Hozzávalók 4 személyre: 6 tojás, 20-25 dkg bárány agyvelő, 5 dkg vaj, 50 ml főzőtejszín,…
Idén is menetrend-szerűen levágattuk Húsvét előtt a bárányt (most egy nagyobbacskát, 34…
Bevallom nagyon ritkán eszem bárányhúst. Ennek több oka is van. Elsőként, hogy gyerek…