101022recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Aleda konyhája

192017. 09.

|2017.09.19.|

Hozzávalók 2 személyre: 40 dkg karfiol, 3 tojás, 1 evőkanál mustár, 1 dl olaj, 1 …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Hozzávalók: a mákos piskótához: 4 tojás fehérje, 4 evőkanál cukor, 2 evőkanál …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Hozzávalók 4-6 személyre: a kakas levesben főtt melle,combjai és szárnyai, 1 fej …

132017. 09.

|2017.09.13.|

Sajnos, ma már sokan a baromfi  gyűjtőnév alatt csak a húsos polcról leemelt, …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Hozzávalók: 3 kg kápia paprika, 2 kg zöldparadicsom, 1 kg sárgarépa, 1 kg hagyma, 1 …

112017. 09.

|2017.09.11.|

Ötlet Illéskrisz konyhájábólHozzávalók: a piskótához: 5 tojás, 10 …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Hozzávalók: 1 fej karfiol, 2 cékla, 4 sárgarépa, 1 csokor zellerzöld, 1 evőkanál …

052017. 09.

|2017.09.05.|

Hozzávalók 4 személyre: 6 kaliforniai paprika, 40 dkg fetasajt, 2 evőkanál …

042017. 09.

|2017.09.04.|

Bár szokatlannak tűnhet a paradicsom párosítása cukorral, de  igazából egy …

312017. 08.

|2017.08.31.|

Hozzávalók 4 személyre: 30+5 dkg erdei gyümölcs, 2-3 evőkanál citromlé,  1 …

292017. 08.

|2017.08.29.|

Hozzávalók 4 személyre: 3 padlizsán, 50 dkg darált hús, 80 dkg érett paradicsom, 1 …

092017. 08.

|2017.08.09.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg zöldborsó, 40 dkg spagetti, 1 hagyma, 5 dkg vaj, 2-3 …

082017. 08.

|2017.08.08.|

Hozzávalók 4 személyre: 2 zsenge cukkini, 4 érett paradicsom,  4 cikk fokhagyma, …

282017. 07.

|2017.07.28.|

Hozzávalók: 40 dkg kenyérliszt, 3 dl langyos víz, 2 teáskanál méz, 7 g szárított …

272017. 07.

|2017.07.27.|

Hozzávalók 6 személyre: 1,5-2 kg-os harcsa, 4-5 db. apróbb hal(elmaradhat), 10 dkg …

262017. 07.

|2017.07.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 2 padlizsán, 60 dkg csirkemell, 4 paradicsom, 1 hagyma, 2 …

212017. 07.

|2017.07.21.|

Hozzávalók 10 db.-hoz: az alaphoz: 20 dkg oreo keksz, 7 dkg olvasztott vaj; a …

182017. 07.

|2017.07.18.|

Hozzávalók 4 személyre:  4 nagyobb paradicsom(vagy 8 kisebb), 30 dkg …

132017. 07.

|2017.07.13.|

Hozzávalók 4 személyre: 4 pisztráng(egyenként kb. 25 dkg. ), 2 vöröshagyma, 4 …

122017. 07.

|2017.07.12.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg bontott zöldborsó, 1 hagyma, 5 dkg vaj, 2-3 szál …

062017. 07.

|2017.07.06.|

A recept Radu Anton Roman „ Román fogások, borok és …

052017. 07.

|2017.07.05.|

A román gasztronómia egyik kiemelkedő alakja volt Radu Anton Roman(1948-2005), író, …

292017. 06.

|2017.06.29.|

A főzés formái II. Richárd udvarábanII. Richárd (1377-1399) idejéből …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!