80160recept

612gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Aleda konyhája

252016. 05.

|2016.05.25.|

Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg spenót, 60 dkg krumpli, 2-3 cikk fokhagyma, 2 …

162016. 05.

|2016.05.16.|

Hozzávalók 8-10 személyre: 50 dkg darált sertéshús, 1 nagy füstölt csülök, 10 …

142016. 05.

|2016.05.14.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg eper, 2 evőkanál cukor, fél citrom, 1 teáskanál …

092016. 05.

|2016.05.09.|

Hozzávalók:a piskótához: 8 tojás, 24 dkg cukor, 20 dkg liszt, 4 dkg kakaó, …

052016. 05.

|2016.05.05.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 50 dkg csirkemáj, 5 dkg vaj, 2 evőkanál liszt, 2 dl tej, …

032016. 05.

|2016.05.03.|

Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg zsenge csalán, 2 evőkanál házi ételízesítő, 1 …

292016. 04.

|2016.04.29.|

Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg tehéntúró, 2-3 evőkanál sajtkrém, 2-3 evőkanál …

272016. 04.

|2016.04.27.|

Hozzávalók 2 személyre: 4 tojás, 2 evőkanál tejföl, 5 dkg kecskesajt, 1 csokor …

232016. 04.

|2016.04.23.|

Hozzávalók: a kekszes alaphoz: 35 dkg kakaós keksz, 1 evőkanál kakaó, 1 evőkanál …

202016. 04.

|2016.04.20.|

Hozzávalók 4 személyre: 8 tojás, 2 érett avokádó, 1 dl olaj, 2 dl joghurt, 2-3 …

182016. 04.

|2016.04.18.|

Hozzávalók 4 személyre:  1 kg. csontos bárányhús(oldalas, nyak, lábszár, …

172016. 04.

|2016.04.17.|

Hozzávalók: a diós laphoz: 6 tojás fehérje, 10 dkg cukor, 20 dkg darált dió, …

162016. 04.

|2016.04.16.|

Hozzávalók: 5 dkg vaj, 10 dkg kakaós keksz, 20 dkg 50 %-os csokoládé, 1 dl tejszín, …

072016. 04.

|2016.04.07.|

Hozzávalók 6 személyre: 1 kg darált sertéshús, 2 zöldhagyma, 1 zöld fokhagyma, 1 …

062016. 04.

|2016.04.06.|

Hozzávalók 6 személyre: 35 dkg füstölt sonka, 3 sárgarépa, 1 petrezselyemgyökér, …

052016. 04.

|2016.04.05.|

Hozzávalók 2 személyre: 2 összmarék bébispenót, 6 fürjtojás, 6 hónapos retek, 2 …

032016. 04.

|2016.04.03.|

Hozzávalók 4 személyre: a zselés réteghez: 40 dkg eper, 2,5 dl eperszörp, 2,5 dl …

022016. 04.

|2016.04.02.|

Hozzávalók 4 személyre: 12 szelet bárányborda, 8 dkg vaj, 80 dkg héjába főtt …

012016. 04.

|2016.04.01.|

Hozzávalók 4 személyre:  25 dkg főtt füstölt sonka, 2 l sonkalé, 1 kis hagyma …

312016. 03.

|2016.03.31.|

SonkahasznosításraHozzávalók 25x12 cm-es formához:  10 dkg sonka, 14 dkg sajt, …

302016. 03.

|2016.03.30.|

Megmaradt csokitojások felhasználására.Hozzávalók 10 db-hoz: 10 csokoládétojás, …

292016. 03.

|2016.03.29.|

A bárány belsőségekből készült pástétom vagy drob, ahogy Erdélyben nevezik. …

282016. 03.

|2016.03.28.|

Hozzávalók 2 személyre: 12 fürjtojás, 1 tyúktojás, 1 kicsi cékla, 2 evőkanál …

272016. 03.

|2016.03.27.|

Hozzávalók 10 darabhoz: 10 szelet pármai sonka, kb. 10 dkg sajt, 4 tojás, 10 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!