Hétfő Norvég háromhalas halászlé Pisztráng wasabis krumplipürével Tintahalkarikák és…
Ebéd és vacsoraajánlatunk a Hegyvidék Központban Szombat Fűszeres lazacgolyók kétféle…
Hétfő Menü: Norvég háromhalas halászlé és Grillezett óriáskalmár csáp McCain…
Ebéd és vacsoraajánlatunk a Hegyvidék Központban Szombat Grillezett scampi friss…
Ebéd és vacsoraajánlatunk a Hegyvidék Központban Hétfő Menü: Minestra di Pesce Spada…
Rita konyhájában ínycsiklandó fésűkagyló készült: "A Vörös Homár Halkereskedésben a…
Ehhez a recepthez szükség van egy vákuumozó gépre és egy sous vide kádra. A végeredmény…
Egy újabb recept Rita konyhájából! Hozzávalók 2 főre: A halhoz: fejenként egy-egy…
Az egyszerűség jegyében ezúttal az Égigérő paszulyrólegy újabb spagettis recept,…
Az egyszerűség dicsérete, Gabojsza konyhájából, a Vörös Homárban kapható  friss…
Majdnem fish&chips, Rita módra. Újszerű, egyszerű és nagyszerű, ínycsiklandó! Hozzávalók…
Szeretitek a polipot? Erika galíciai módra készítette el: Galícia-szerte hatalmas réz…