113242recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Makronauta

242018. 04.

|5 órája|

Egyre több zöld levelű zöldséget, csírát fogyaszthatunk nyersen is, salátának …

202018. 04.

|2018.04.20.|

Egy aranyszínű mag és egy harsogó zöld levél találkozása a fazékban. Harmonikus …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Nagy öröm ért az elmúlt hetekben, Tisza Kata megkért, hogy legyek a készülő …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Különleges apanapló Varró Dániel költő, műfordító feljegyzéseinek füzére. A …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Különleges apanapló Varró Dániel költő, műfordító feljegyzéseinek füzére. A …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Amíg nincs friss primőr, az alma mindig rendelkezésünkre áll, sokféleképpen …

032018. 04.

|2018.04.03.|

Különleges emlékem, büszke is vagyok rá, elvégre az ember nem mindennap főz a …

272018. 03.

|2018.03.27.|

Egy előadásomon említettem, hogy a friss zöldségek és gyümölcsök, meg a gabonák …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Régebbi kedvelt receptek között találtam ezt a fogást, eddig még mindenkinek …

202018. 03.

|2018.03.20.|

Rügyezik, bimbózik, csírázik a természet és mi is szeretnénk részesülni a …

132018. 03.

|2018.03.13.|

Mindig felmerül a napi, heti teendők közt ez a kérdés – hacsak nem eszünk menzán …

092018. 03.

|2018.03.09.|

Igen, ez volt a Makronauta születésnapi tortája!  Hosszú évek után …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Egy kicsit elgondolkodtam, mi minden történt az elmúlt hét évben gasztronómia …

272018. 02.

|2018.02.27.|

A tavaszi böjt hagyománya a régmúltban gyökerezik, vallásokhoz kötődik, …

232018. 02.

|2018.02.23.|

Ha már nekilátunk, készítsünk két tepsire való adagot. Frissen is finom, de …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Érdemes megtanulni, hogyan készítjük el anyáink jól bevált süteményeit, mert …

132018. 02.

|2018.02.13.|

Legelső budapesti kirándulás élményem a Gellérthegy. Oda vitt minket anyukám, …

092018. 02.

|2018.02.09.|

Vashiányos állapotban jó, ha megpróbáljuk természetes úton is pótolni a vasat. …

062018. 02.

|2018.02.06.|

A makrobiotikus konyhában használjuk a szezámolajat sütésnél, salátákhoz, …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Az egészségünket védő miszót legkönnyebben levesbe keverve tudjuk beépíteni az …

262018. 01.

|2018.01.26.|

A céklát nemcsak savanyúságnak vagy salátának készíthetjük el, egy kissé …

232018. 01.

|2018.01.23.|

Az ember három kívánsága teljesül, ha almát vagy tököt sütünk a sütőben: 1. …

162018. 01.

|2018.01.16.|

A téli időszak főzési módjait áttekintve a nyomás alatt főzés az egyik …

122018. 01.

|2018.01.12.|

Földimogyorós búzás bableves – a téli levesek közül az egyik legfinomabb …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!