Mindig azon vagyok, hogy megtaláljam a legjobb és legropogósabb keksz receptjét, amit ha…
Nem tagadom, nagyon sok édességet készítek, de mindig megpróbálok legalább a cukorból egy…
A első babkám sütése óta nincs megállás. Imádok kelt tésztát édességeket készíteni, még…
Hogy mi is az a friand? Ha a saját szavaimmal kéne megfogalmaznom, akkor azt mondanám a…
Az ünnepek előtt hetekig szinte minden napomat a konyhában töltöttem és nagyon de nagyon…
Most egy olyan bejegyzés következik, ami egy kicsit eltér a többitől, ugyanis maga a…
Mint ahogy az a posztjaimból kiderült, az utóbbi időben nagy kedvenceim lettek a mousse…
Ha ősz akkor dió, és ha dió akkor egy isteni diótorta. És ha már ilyen sok dió van benne,…
Nagyon szeretjük a kekszféléket, mert sokáig elállnak, ezerféleképpen lehet variálni őket…
FIGYELEM SEGÍTSÜTI AKCIÓ!Az a megtiszteltetés ért, hogy idén ősszel én is segíthetek egy…
Mindig is rajongtam a citrom ízéért, illatáért, a sorrentói kiruccanásunk után azonban…
Megőrülök a fűszerek finom illatáért, amelyek sütés közben az egész konyhát betöltik. Sőt…