113242recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Konyhalál

232018. 04.

|2018.04.23.|

Leteszteltem az Espreanza Crema EKM004 konyhai robotgépet. Nagyjából egy hónapja …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Igazából tökre látható. Ki tudja, miért ez a neve, ami egyébként idegen …

182018. 04.

|2018.04.18.|

A csirkék szeretnek fürdeni. Nem csak “kapirgáló üzemmódban” az udvaron a …

142018. 04.

|2018.04.14.|

Talán mindenki emlékszik arra a konzerves gombás melegszendvicskrémre. Na, ez …

122018. 04.
 Tea

|2018.04.12.|

Télen forrón, nyáron jegesen. Sokaknak napindító, némelyeknek az esti rituálé …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Csodaszer. Mostanában egyre több élelmiszerre mondják, így az útifű maghéjra is …

042018. 04.

|2018.04.04.|

Tésztát főzni a legkezdőbbek is tudnak. Vagy nem? Emelje fel a kezét, aki már …

232018. 03.

|2018.03.23.|

A fa, amely mindent megad, ami az élethez kell – mondják az indonézek a …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A csirkemell az egyik leghálásabb alapanyag. Semlegessége miatt rendkívül …

192018. 03.

|2018.03.19.|

A Fizess Verssel eseményt idén is megrendezik, így több helyen egy vers …

182018. 03.

|2018.03.18.|

“Ez egy reklámajándék. De elég speciális.” – írta Kádár Imre egy Facebook …

172018. 03.

|2018.03.17.|

Massimo Bottura igazi sztárszakács, akiért annyira rajonganak, hogy nem nagyon tud …

162018. 03.

|2018.03.16.|

Ha egy igazán meghitt környezetben szeretnél vacsorázni, akkor az olaszországi …

112018. 03.

|2018.03.11.|

Interjúk és egyéb konyhaláli megjelenések. 2018 VKN Magazin  http://vkn …

102018. 03.

|2018.03.10.|

Emlékszel a hitlerszalonnára? Ez egy olyan „szalonna”, ami nem tartalmaz húst, …

092018. 03.

|2018.03.09.|

Tudtad, hogy volt olyan keksz, amiről úgy gondolták, hogy segít az …

042018. 03.

|2018.03.04.|

Ha valakiről kiderül, hogy gluténérzékeny, akkor sokan azt gondolják, hogy ó, …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Gondolom, mindenkinek ismerős, amikor a reggeli munkába rohanás közben beugrasz a …

022018. 03.

|2018.03.02.|

…vagy inkább a szakácsnak, akit felbosszantott… 1853. augusztus 24. Ez a chips …

282018. 02.

|2018.02.28.|

Már egy ideje rászoktam arra, hogy főzés vagy mosogatás közben videókat nézek. …

252018. 02.

|2018.02.25.|

Amikor a városi gyerek vidékre kerül és nem ismeri fel a növényeket, esetleg az …

242018. 02.

|2018.02.24.|

A chia mag maga az erő. Ezt jelenti ugyanis a neve. De miben erős, illetve miben …

212018. 02.

|2018.02.21.|

Kávé? Legyen forró! Vagy nem? Van, aki forrón szereti, de nyáron lehet jeges is. …

192018. 02.

|2018.02.19.|

Mindig azt szoktam mondani a blogommal kapcsolatban, hogy tágan értelmezett gasztro …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!