94940recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Konyhalál

242017. 04.

|12 órája|

Nagyon szeretem a különböző mártogatósokat, mostanában általában ilyesmivel …

222017. 04.

|2017.04.22.|

Tesztelésre kaptam, így egy hónapig volt a társam a konyhában a Sencor SHB 5501CH …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Van, amikor úgy ropogtatnánk valamit olvasáshoz, tanuláshoz vagy tévénézéshez. …

112017. 04.

|2017.04.11.|

Eredetileg fonott kalácsot terveztem, de fonott kalácsot bárki tud csinálni – …

102017. 04.

|2017.04.10.|

Eredetileg fonott kalácsot terveztem, de fonott kalácsot bárki tud csinálni – …

092017. 04.

|2017.04.09.|

Ugye te is kíváncsi vagy a gasztroguru pontos receptleírásaira? Most sikerült …

052017. 04.

|2017.04.05.|

Hamarosan itt a húsvét, készítsünk szép, formázott kelt tésztás süteményeket …

042017. 04.

|2017.04.04.|

A gomba remek alapanyag, rendkívül sokféle ételben, ételhez használhatjuk. Lehet …

022017. 04.

|2017.04.02.|

Van ez a jelenség, amikor tavasszal és ősszel a nők tízezrei az év többi …

312017. 03.

|2017.03.31.|

Azt hiszem, a berliniek sűrűn járnak manapság esőtáncot! Pedig amúgy …

302017. 03.

|2017.03.30.|

Folytatom az elkezdett sorozatomat az olcsó, de jó élelmiszerekről. Ma is hármat …

292017. 03.

|2017.03.29.|

Reklámok. Ma már mindenhol ezekkel szembesülünk, de nagy részüket már észre sem …

282017. 03.

|2017.03.28.|

Mesés Shiraz Hotel. Így nevezik. Most egy napot ott töltöttem és kiderült, hogy …

272017. 03.

|2017.03.27.|

Ahogy 25 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, a fél ország levonul a Balatonra. A …

262017. 03.

|2017.03.26.|

A halat szeretem, de otthon még nem sikerült normálisat sütnöm, nagyjából fel is …

232017. 03.

|2017.03.23.|

Nasi a gluténérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek és azoknak is, akik mindent …

202017. 03.

|2017.03.20.|

Az amerikai káposztasalátát egyik barátnőm anyukája ismertette meg velem, már …

162017. 03.

|2017.03.16.|

Hétvégente rászoktam a smoothie-zásra. És mivel a savanykás ízeket kedvelem, …

152017. 03.

|2017.03.15.|

Ha valami meg van töltve, az mindig finom! Én sem értem, hogy miért ízlik jobban, …

132017. 03.

|2017.03.13.|

Folytatom az elkezdett sorozatomat az olcsó, de jó élelmiszerekről. Ma is hármat …

122017. 03.

|2017.03.12.|

Nem minta egy-egy kávé anyagi csődbe döntene bárkit is, de ha nem kell fizetni …

062017. 03.

|2017.03.06.|

Eddig csak egyszer ettem édesburgonyát egy főzőtanfolyamon, de akkor nem igazán …

052017. 03.

|2017.03.05.|

El sem tudom képzelni, milyen lehet a vendéglátásban dolgozni. Hogy hogyan …

032017. 03.

|2017.03.03.|

Ezt imádom! Ausztráliában készítették ezt a knitted kitchen-t, knitchen-t, azaz …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!