96109recept

616gasztroblogger




Elrendezés:

  Gasztroblog: Konyhalál

232017. 05.

|2017.05.23.|

Milyen egy jó gasztroblogger? Az emberek elképzelik, hogy milyen, mit tud, mit …

222017. 05.

|2017.05.22.|

Bár én nem vagyok egy rózsaszínt szerető nő, de azért ennek az epergolyónak a …

182017. 05.

|2017.05.18.|

A rakott krumpli az egyik kedvenc ételem. Egy dolgot nem szeretek igazán benne, az a …

172017. 05.

|2017.05.17.|

Budapesten lakom, közel a belvároshoz, jó tömegközlekedési lehetőségekkel, …

152017. 05.

|2017.05.15.|

A Dobostortát a “dobosra” karamellizált tetejével es a kakaós vajkrém …

132017. 05.

|2017.05.13.|

Ha azt mondjuk, kávé, akkor a feketébe hajló sötétbarna, esetleg a meleg …

082017. 05.

|2017.05.08.|

Nem tudom, kinek jutna eszébe az übercuki unikornisokról, hogy megegye… De a …

032017. 05.

|2017.05.03.|

Akit beszippant az Instagram, az előbb-utóbb elkezd követni jó pár olyan oldalt, …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Folytatom az elkezdett sorozatomat az olcsó, de jó élelmiszerekről. Ma is hármat …

012017. 05.

|2017.05.01.|

 A Magyar Kézműves Fagylalt Napját tavaly több, mint 230 cukrászda, fagyizó és …

302017. 04.

|2017.04.30.|

Életemben először sushit készítettem és egészen meg voltam elégedve a …

292017. 04.

|2017.04.29.|

 A Magyar Kézműves Fagylalt Napját tavaly több, mint 230 cukrászda, fagyizó és …

282017. 04.

|2017.04.28.|

 A Magyar Kézműves Fagylalt Napját tavaly több, mint 230 cukrászda, fagyizó és …

262017. 04.

|2017.04.26.|

Amikor először találkoztam ezzel a recepttel, akkor nem volt hozzá túl sok …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Nagyon szeretem a különböző mártogatósokat, mostanában általában ilyesmivel …

222017. 04.

|2017.04.22.|

Tesztelésre kaptam, így egy hónapig volt a társam a konyhában a Sencor SHB 5501CH …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Van, amikor úgy ropogtatnánk valamit olvasáshoz, tanuláshoz vagy tévénézéshez. …

112017. 04.

|2017.04.11.|

Eredetileg fonott kalácsot terveztem, de fonott kalácsot bárki tud csinálni – …

102017. 04.

|2017.04.10.|

Eredetileg fonott kalácsot terveztem, de fonott kalácsot bárki tud csinálni – …

092017. 04.

|2017.04.09.|

Ugye te is kíváncsi vagy a gasztroguru pontos receptleírásaira? Most sikerült …

052017. 04.

|2017.04.05.|

Hamarosan itt a húsvét, készítsünk szép, formázott kelt tésztás süteményeket …

042017. 04.

|2017.04.04.|

A gomba remek alapanyag, rendkívül sokféle ételben, ételhez használhatjuk. Lehet …

022017. 04.

|2017.04.02.|

Van ez a jelenség, amikor tavasszal és ősszel a nők tízezrei az év többi …

312017. 03.

|2017.03.31.|

Azt hiszem, a berliniek sűrűn járnak manapság esőtáncot! Pedig amúgy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!