Kész is

  • 2014.03.31.
  • 2

Pár perc és kész is... Mindjárt meg van...Azonnal eheted...Egy pillanat...Erről nem lehet mást írni.Ja! Isteni finom!PIKÁNS ESTI SALÁTA Hozzávalók:40 dkg sertés szűzpecsenye4 marék bébi spenót (20-25 dkg)
5 ger. fokhagyma2 ek. kapribogyó 1 dl fehérbor
10 dkg feta vagy krémfehérsajtoregánóbors, sóA szűzpecsenyét felcsíkozzuk és olívaolajon kissé megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát vékony csíkokra szeleteljük és a hús közé dobjuk pár pillanat
múlva rálottyintjuk a bort és kiforraljuk, de csak annyira, hogy egy-két kanálnyi maradjon alatta.A megmosott bébi spenótot tányérra halmozzuk, rámorzsoljuk a feta sajtot, a tetejére adagoljuk a húst csíkokat; a serpenyőben maradt szaftot a kapribogyóval és még egy kis olívaolajjal elkeverjük és meglocsoljuk vele a salátánkat.