Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
 Sokszor készítek házilag májkrémet ,kenőmájast vagy pástétomot.Változó zsír vagy…
A zsályát az ókori görögök és rómaiak a  bölcsesség fűszerének is nevezték. Manapság…
A minap kibontottam egy csomag aszalt szilvát, ami végül mégsem került bele a hétvégi…
A petrezselymes krumpli, mint köret szerintem sok mindenki kedvence, főleg ilyenkor…
Dúsan burjánzik a zöld és a bordó levelű zsálya a fűszerkertünkben, már arra gondoltam,…
Végre sikerült értékelhető halnapot tartanom. A piacon nagy tömegben jelentek meg a…
A sütőtök  harsány színének és kiváló sűrítő tulajdonságának köszönhetően az egyik…
Az igazi házitészta mindig nagyon jólesik, főleg ha raviolit készítünk belőle. Tavaly…
Hosszú csend és hallgatás után egy viszonylag gyors sütőtökös tésztaétel következik.…
A galette igazi laza szellemiségű, francia eredetű sütemény, az alkotói szabadság remek…
Esetem a zöldborsóval és a spárgával, amivel csak annyi a para, hogy a zöldborsót…