Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Május 7-én a Globalista Konyha által szervezett vacsorán jártunk a Courtyard By Marriott…
Fúziós konyha a javából: a juhtúró és a medvehagyma helyi alapanyag, az elkészítés módja…
Lehetne ezen a tálon “csirkebécsi” rizzsel(krumplipürével) és uborkasalátával. Az elv…
Szinte egy évet vártam arra, hogy ezt az ételt elkészíthessem. A borsó miatt,…
Úgy tűnik ezen a nyáron nem fogyok ki a cukkinis és a barackos receptekből. De…
Bármennyire is szeretném itt tartani a nyarat, végérvényesen itt az ősz és nálunk is…
   Egy ilyen fogásra én azonnal lecsapnék egy vendéglőben. Pedig teljesen véletlenül…
Legutóbbi születésnapomon vittem ilyen rudakat a kollégáimnak. Volt édes süti is, de úgy…
CSIRKE KÖRRIVEL (1899) – A legelső modern ázsiai-magyar fúzióval, Kugler Géza…
HÚSGOLYÓ ÉS SPAGETTI – Az olaszos húsgolyó, ha jól készítik, márpedig mi csak…
Zimankós időkben az egyik legjobb leves, átmelegíti testünket-lelkünket. Nincs is jobb,…