Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Próbáltam valami frappáns címet találni a bejegyzésnek, de rájöttem, az étel neve magáért…
A chorizo egy a spanyol, főként az asztúriai konyha egyik jellegzetes kolbászterméke,…
Amikor az embernek van egy kis ideje magára, mint például az előbb nekem, akkor…
Fixa ideám, hogy a magyar konyha és a spanyol konyha szájízében nagyon sok hasonlóságot…
Nagyon régen kedveljük ezt a párosítást. Már évekkel ezelőtt is készült egy bejegyzés…
Néha az az érzésem, hogy Budapest úgy kitombolta magát street food-ügyileg az elmúlt 2-3…
Kezdjük egy kis salátával a hetet! mennyei ízhármas az eper-kecskesajt-chorizo! Ha már az…
Ez a második szakácsmustra amin részt veszek és kezdek rákapni a dologra. Főleg úgy, hogy…
3-4 dolog csupán és máris kész a pompás rizottó. Egyszerű, bár minimális gyakorlat…
Az angol fővárosban az útikönyv szerint legalább 30 ezer étterem, kávézó és pub található…
Ma ismét a reggelim van soron (kicsit megcsúszva, mer itten kérem tényállás vót).Lényeg a…