Perbálra is munka céljából vetődtem, egy tinnyei ismerős nagy kertjének gyümölcsfáit…
A kéthelyi pince egy ideje biodinamikában utazik, ez a bor még az átállás előtt készült.…
Páty az iskolai legendárium része: itt terveztünk két barátom társaságában megütközni…
Balassa István dűlős furmintjai a tokaji legfelső kategóriát képviselik, ezt a…
Az egykori Munkaterápiás Intézetben sokat dolgoztam Pomázon. Nem munkaterápiára küldtek,…
Az izsáki Gedeon Birtok kövidinkájából párszor vettem már a CBA-ban, hogy a "homoki…
Badacsonyi olaszrizling. Az illata nem intenzív, de egészséges, a színe halovány. Ízben…
Terjed nálunk is a gőzgombóc, az osztrák síelőhelyek kedvenc desszertje. Én síelés közben…
Légli Géza (Kislaki Bormanufaktúra) formabontó, szinte nyári bornak hangolt sárdonnéja:…
Írtam már az Index boros fórumán, hogy a Mokos G. nevű palkonyai kétlábú féreg bedöntött…
Szerencsére a jelentős fővárosi kínálat kialakulása után már vidéken is megjelentek a nem…
Az egyik legcsodálatosabb osztrák zöldveltelinit Birgit Eichingertől kóstoltuk, de…