GasztroJazz
A kéthelyi pince egy ideje biodinamikában utazik, ez a bor még az átállás előtt készült.…
GasztroJazz
Az egykori Munkaterápiás Intézetben sokat dolgoztam Pomázon. Nem munkaterápiára küldtek,…
GasztroJazz
Badacsonyi olaszrizling. Az illata nem intenzív, de egészséges, a színe halovány. Ízben…
GasztroJazz
Terjed nálunk is a gőzgombóc, az osztrák síelőhelyek kedvenc desszertje. Én síelés közben…
GasztroJazz
Légli Géza (Kislaki Bormanufaktúra) formabontó, szinte nyári bornak hangolt sárdonnéja:…
GasztroJazz
Írtam már az Index boros fórumán, hogy a Mokos G. nevű palkonyai kétlábú féreg bedöntött…
GasztroJazz
Szerencsére a jelentős fővárosi kínálat kialakulása után már vidéken is megjelentek a nem…