Igaziból nem tudom mi ez az étel, annak ellenére, hogy folyamatosan hallok róla :) Annyit…
A sutzukaki jellegzetes görög fasírt, amit paradicsomszósszal fogyasztanak. Kissé…
Nagy dolog egy flekkent elkészíteni, nem? - gondolhatjátok. Persze, hogy nem nagy dolog.…
Mit mondjak.. a blogot megint nyilvánossá tettem, egy időre :) Csak úgy. Ilyen most a…
Na tessék kezdődjön akkor az új Blogélet egy rizottóval. A rizottó nem kimondottan görög…
2013 aug-szept. Kb 6 éve, valamivel több. Azóta paleózom. Sikeresen az elején.Mióta…
Jövő héten kezdődik Görögországban a Nagy Hét. Közeledik a Húsvét, ezért bemásolok egy…
A cikk a 2011/2012-s évváltáskor íródott Evián: "Újévkezdő terülj terülj asztalkám"…
Hozzávalók   1 fej karfiol   fél kg reszelt sajt (én Kerrygoldot…
Az igazi görög húsgombóclevest már leírtam a blogban, ez a csorba és a görög juvarlakja…
Meg kell említenem föltétlenül, mielőtt a leves elkészítésének a leírásába belefognék,…
Második Húsvéti ünnepeink lesznek mióta ismét visszaköltöztünk Athénba és az életünk…