Bakonyi pulykatokány keto sajt galuskával

  • 2021.03.02.
  • 2


Bakonyi pulykatokány keto sajt galuskávalHozzávalók:50 dkg pulykacomb filé
kockázva1 üveg csiperke gomba15 dkg füstölt szalonna kockázva
1 ek. szárított
pritamin paprika1 ek. szárított
paradicsomsó, bors
ízlés szerint
1mokkáskanál őrölt
kömény2 ek.ToTu krém
Elkészítése:
A pulykacombot és a szalonnát kockára vágjuk. A hagymát és
a fokhagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk.A pirított szalonnán megfonnyasztjuk a hagymát, fokhagymát rátesszük a paprikát és a paradicsomot, pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a húst, a gombát, fűszerezzük, megszórjuk a pirospaprikával,
tejszínt és kevés vizet öntve alá puhára pároljuk, zsírjára
sütjük. Végül a
ToTu krém extrával összeforraljuk.

keto sajt galuskával tálaljuk. Recept ittJó étvágyat kívánok hozzá