Évek teltek el az utolsó blog bejegyzésem óta. Lefoglalt az új vállalkozás beindítása,…
Kedves blog Kedvelőim, Barátaim, Ismerőseim! JÁTSSZ velünk, SEGÍTS nekünk és NYERJ…
Hétvégén több időt fordíthatunk a reggeli készítésre, de ilyenkor is készíthetünk gyors,…
Már nagyon régen osztottam meg Veletek receptjeimet, de most eljött az idő, hogy…
Kedves Hölgyek, vállalkozó szellemű Urak!Szeretnél új ízeket kipróbálni, vagy szeretnél…
A főzőiskola megalapításával pár évvel ezelőtt megszületett álom vált valóra, mely egy…
Szépen alakulnak és valóra válnak álmaim!
Örömmel értesítek Mindenkit, hogy hamarosan indul Kriszti Főzőiskolája Budapest XII.…
Legtöbb háziasszony számára a legnagyobb mumus a kelt tészta készítése. Hidd el, nem kell…
Nagymamám fenséges kakas pörköltet tudott készíteni, egy baj volt vele, hogy csak…
Ritkán eszem sertéshúst, és ritkán eszem gyümölcsös húsételeket is, de ez az aszalt…
Zöldborsós kelbimbó vagy kelbimbós zöldborsó? Mindenki döntse el, hogy melyiket szeretné…