A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.
A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.
Az avokádó gyümölcsét megfelezzük, és eltávolítjuk a magját.
A körtéket meghámozzuk, felnegyedeljük, magházukat eltávolítjuk.
A szép, egészséges gyümölcsöket megfelezzük.
Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.
Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.
A gyümölcsöket kimagozás után turmixgépben a citrom szűrt levével összetörjük.
A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.
Hagyományos bajor típusú búzasört mutatott be a Szent András Sörfőzde. A világ egyik…
A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.
A frozen yogurt valójában egy joghurt alapú fagylalt, ami az ízvariációk végtelen…