Parmezános keksz

  • 2020.10.11.
  • 8


Parmezános keksz
Prosciutto Crudo nyers érlelt sonkával, kávéval. Tökéletes reggeli .Hozzávalók: 18 db185 g blansírozott mandula( kávé darálón darálva)5 g só4 g paleo sütőpor1 tk fokhagymapor2 tk chili pehely1 ek. Erős Pista (opcionális)1 ek dijoni magos mustár2 tk utifű maghéj liszt 20 g NoCarb rostmix50 g reszelt parmezán sajt40 g kacsazsír12 g Capriovus tojásfehérje por1 db "S" tojás2 db "S" tojás fehérje ElkészítéseAz összes hozzávalót gyors mozdulatokkal össze gyúrjuk. Folpack fóliába csomagoljuk, hűtőbe tesszük minimum félórára.( a tészta jó zsíros tapintású nem morzsálódik, jól nyújtható .) Majd 2 Folpack fólia közt 6 mm-es vastagságúra kinyújtjuk keksz kinyomóval kiszúrjuk. Előmelegített 180fokos sütőben 12-15 percig sütjük akkor jó ha szép barnára sült , a kekszeket megfordítjuk és kb. 2-4 percig tovább sütjük.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok