Meggyes kókuszjoghurt fagyi

  • 2018.06.10.
  • 1

Meggyes kókuszjoghurt fagyiMindig van a hűtőben kókuszjoghurt recept itt. különböző gyümölcslekvárokkal isteni finom fagyit készíthető,megéri elkészíteni őket isteni finom.Hozzávalók: 4 adagelkészítési idó:15 perc+ fagyasztás600 g kókuszjoghurt1ek. méz/agávészirup ízlés szerint3-4 ek,meggylekvár(vagy amit szeretünk1ek. vanília kivonatElkészítése:Az összes hozzávalót keverjük
robotgéppel habosra,óvatosan forgassuk össze a meggylekvárral..Kanalazzuk egy kisebb fémtálba/kenyérsütiformába, frissen tartó fóliával fedjük le és tegyük a fagyasztóba(kb: 40-45 percig) Majd vegyük ki és alaposan keverjük át a masszát és ismét rakjuk vissza a fagyasztóba ezt ismételjük meg 4 szer. Fogyasztás előtt 15 perccel vegyük ki a fagyasztóból.Kanalazzunk még rá a a meggylekvárból és kanalazzuk be nagyon finom.Kókuszjoghurt
1 l
Aroy-D kókusztej1 púpos teáskanál napraforgó lecitin1 ek. méz






















1
YoBiotic Mild probiotikus joghurt kapszula
A kókuszkrémet felmelegítjük, 42 fokra és hozzákeverjük a lecitint, a joghurt kultúrát.
A Vegital
fermentáló
tartályába
öntjük,kiválasztjuk a Joghurt készítő programot (
10-12 órára állítjuk)Majd üvegekbe kanalazzuk és a hűtőben tároljuk fogyasztásig.
A facebookon is követhettek,
itt
tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt
tudtok csatlakozni hozzám.