Pesztós babbal töltött portobello gomba

  • 2020.05.13.
  • 1

30 perces könnyű ebéd, vagy vacsora olyan ízekkel, amiket egymásnak teremtettek. Hozzávalók 4 főre:8 db portobello gombapár csepp olívaolaj1 natúr fehérbab konzerv1 evőkanál bazsalikom pesztó16 golyó mini mozzarellaa tálaláshoz friss bazsalikomA babkonzervet leszűröm, a babot leöblítem, majd összekeverem a bazsalikom pesztóval. A gombák tönkjét kivágom és betöltöm a gombákat a pesztós babbal. Kiolajozott sütőtálba teszem a gombákat és mindegyik tetejére 2 db, elfelezett mini mozzarella golyót teszek. 180 Celsius-fokra előmelegített sütőbe tolom 20-25 percre. Friss bazsalikommal díszítve, azonnal tálalom. Ízorgia.A gombáért köszönet a
CHEF gombának!Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát,
ITT megteheted. Instagramon is
követhetsz.