Csokis-marcipános kuglóf

  • 2021.05.20.
  • 5


Hozzávalók:4 egész tojás15 dkg kristálycukor3 evőkanál víz15 dkg marcipán30 dkg finomliszt1 csomag sütőpor15 dkg joghurt1 dl olaj10 dkg apróra vágott csoki2 evőkanál mandula aromaElkészítése:A legnehezebb művelet a marcipánt lereszelni vagy apróra vágni. Ha ez sikerült hozzákeverem a lisztet, sütőport. hogy ne tapadjon össze a későbbiekben.A tojásokat a cukorral és a 3 evőkanál vízzel a keverőgép legmagasabb fokozatán 5-10 perc alatt habosra keverem.Folyamatos keverés mellett hozzáadom az olajat, joghurtot, aromát.Ezután a lisztes részt is hozzákeverem.Apróra vágott csokit is keverhetünk hozzá.Szilikon kuglóf formába öntjük a masszát és előmelegített sütőben 50 perc alatt készre sütjük.Porcukorral megszórva tálaljuk.

Címkék

Kuglóf