MÉTERES - ABY (GLUTÉN,TEJ,HOZZÁADOTT CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2018.11.06.
  • 1

Hozzávalók:Piskóták:30 dkg Aby gluténmentes kenyérliszt (ITT)6 db tojás1 cs sütőpor0,6 dl víz12 ek olaj2,5 ek édesítő (1:4)+ 1,5 ek cukrozatlan kakaópor (ez kerül a fél dag piskóta tésztába + hozzáadunk kb 3 ek vízet).Krém:4 dl rizstejízlés szerint
édesítő1 cs puncs pudingpor + kb. 10 dkg paleo csokoládéElkészítés:A tojásokat kikeverjük, hozzáadjuk az édesítőt, vizet, olajat (mindeközben folyamatosan keverjük), majd hozzáadagoljuk
lisztet és sütőport, szép simára keverjük, majd két rézre szedjük és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és vizet.Szilikon kenyérformába tesszük őket, és megsütjük 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt (tűpróba).Közben elkészítjük a pudingot.Ha kihűlt a két piskótánk, akkor felvagdossuk őket, majd felváltva (egy sima – egy kakaós), pudinggal összeragasztjuk.Ha ezzel elkészültünk, akkor olvasztott csokoládéval borítjuk, majd hagyjuk, hogy teljesen kihűljön, összeálljon.Fogyasztásnál sréhen vágjuk, így kapjuk a „színes”
sütemény t J