Pasztinákos karfiolpüré és karfiolfánk Vegital Rainbow géppel

  • 2017.03.07.
  • 1

Pasztinákos karfiolpüré és karfiolfánk Vegital Rainbow géppelA gépeket, alapanyagokat,recepteket
itt
találjátok:
www.vegital.hu

további receptek itt
.Hozzávalók:2 főre1 kisebb fej karfiol
tisztítva
(30 dkg )
2 db közepes
pasztinák tisztítva (20 dkg )
só ízlés szerint
4-5 dkg ghee/kókuszzsír100 g ToTu krém
minimum jelzésig víz
1 tk .konjac liszt a sűrítéshez(opcionális)
Elkészítése.A karfiolt
kisebb rózsákra szedjük, a pasztinákot tisztítás után kisebb darabokra aprítjuk.A gép tartályába rakjuk sóval ízesítjük és felöntjük a minimum jelzésig.1.JUICE-nel ledaráljuk (SELECT 6x )2.SMOOTH SOUO PROGRAM (SELECT 5x megnyomásával elindítjuk a főzőprogramot3..Az elkészített pürét ízesítjük, gheevel / kókuszzsírral összekeverjük, a babának kivesszünk a püréből
.Majd ízesítjük (só

hozzáadjuk a ToTu krémet a összeforgatjuk ,ha
túl híg lenne adunk hozzá 1 tk.konjac lisztet csomómentesre keverjük,Sült csirkecombbal tálaljuk.
karfiolfánk
3 db
tojás
1 tk.paleo sütőpor
4 ek,karfiolpüré
só,fokhagymapor ízlés szerint
3 ek.Yungas manioka liszt