NoCarb tojásmentes sós stangli

  • 2016.07.13.
  • 3

NoCarb tojásmentes sós stangliGlutén,tej,tojásmentesHozzávalók:115 g
NoCarb Rost -Zsemle-Mix1 ek.dijoni mustár6 g só6 g paleo sütőpor4 g Hass instant élesztő50 g ghee / kókuszolaj150 ml meleg víz50 g reszelt
Grana Padano sajt2 tk.chili pehely(opcionális)Elkészítése:A rostot a sütőporral
egy tálba szitáljuk összekeverjük az instant élesztővel,hozzáadjuk a vízet
,
a gheet/ kókuszolajat
majd
összegyúrjuk,akkor jó a tészta ha nem ragad a kezünkre. Nyújtódeszkán átgyúrjuk egy rugalmas tésztát kapunk. Folpackba csomagoljuk és kb: 30 percig pihentetjük.Majd a tésztát 2
sütőpapír közöt
kb: 3-4 mm vastagságúra kinyújtjuk tepsibe helyezzük és a
tésztakiszúró ráccsal kiszúrjuk. Reszelt sajttal megszórjuk.Előmelegített sütőben 200 fokon aranybarnára sütjük. Tetszőlegesen rakhatunk ba tésztájába magokat(szezámmag,lenmag,köménymag
ízlés szerint) Jó étvágyat!
Használatát a következő videó szemlélteti:A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám.
N