Édesburgonya tócsni

  • 2016.03.05.
  • 9

Édesburgonya tócsni
(gluténmentes, tejmentes, tojásmentes)Az alábbi recept eredetije a Gluténmentes övezet c. magazin téli számában jelent meg, az alapján készítettem én is, csak tojásmentes változatban.
Hozzávalók:2 db közepes édesburgonyasóbors3 csapott evőkanál
NutriFree Mix Per Pasta Fresca tésztalisztkevés vízkókuszolajAz édesburgonyát pucolom, megmosom és egy nagy lyukú reszelőn lereszelem. Sózom, borsozom, hozzáadom a lisztet és annyi vizet, hogy formázható legyen. Nem kell sok csak kevés.
Félreteszem, egy serpenyőben kókuszolajat melegítek.A masszából kis darabokat veszek, és korongokat formálok belőle.A forró olajban pár perc alatt mindkét oldalukat pirosra sütöm.Nagyon finom és irtó gyorsan készen is van :)
Sütéseimhez a gluténmentes alapanyagokat az Egészség Market biztosítja!www.egeszsegmarket.hu