Tejfölös zúzapaprikás csigatésztával

  • 2015.11.06.
  • 0

Hozzávalók 2 személyre:50 dkg zúza és szív,2 közepes fej hagyma (vörös és lilahagyma),3 evőkanál olaj,só,bors,2 cikk fokhagyma,1 kiskanál pirospaprikatejföl.A zúzát megtisztítottam, levágtam az inas részt, a szíveket kettévágtam és jól megmostam. A hagymát apróra vágtam és az olajon üvegesre pároltam. Hozzáadtam a pirospaprikát, a húst, majd jó bőven felöntöttem vízzel. Hozzáadtam a fokhagymát, a sót, a borsot és fedő alatt kb. 2 óra alatt puhára pároltam, de közben mindig vigyáztam arra, hogy ne főjön le a leve. Amikor a hús megpuhult, még mindig volt annyi leve, hogy meg tudtam benne főzni a csigatésztát, így beletettem a tésztát és kavargatás mellett puhára főztem. Levettem a tűzről, belekavartam ízlés szerint tejfölt és tálaltam melegen.

Címkék

Zúza