Gesztenyés krémes

  • 2013.06.01.
  • 4

Az interneten több recept kering erről a sütiről, általában vaníliapudingos, én elkészítettem a saját verziómat. Finom lett. Ez a másik süti, amivel szintén a SAD 15. fordulójára szeretnék nevezni, melyet Gionetta, a Magyar ízek tárháza blog háziasszonya hirdetett még, témája pedig: Jaj, de jó a habos sütemény!Hozzávalók20 dkg darált keksz50 dkg gesztenyepüré5 dkg vaj4 dl tej1 cs csokis pudingpor10 dkg cukor4 dl tejszínElkészítésA darált kekszet összegyúrjuk 40 dkg gesztenyepürével és a vajjal. Egy tepsi aljába nyomkodjuk.A pudingport megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd összekeverjük 10 dkg gesztenyepürével, és a tésztára kenjük.A tejszínt kemény habbá verjük, és az előző krémre tesszük.