Epres rebarbarás lusta asszony rétese (paleo)

  • 2017.05.01.
  • 4

Ez a sütemény már szerepel a blogon áfonyás változatban
itt,
diós almás változatban
itt,
sárgabarackos változatban
itt. szilvás változatban
itt, erdei gyümölcsmixes változatban
itt
csak eperrel itt.
De hagyományosan is
itt.
Hozzávalók:10 dkg őrölt mandula5 dkg kókuszliszt6 evőkanál eritrit1 teáskanál sütőpor3 evőkanál útifű maghéj3 dl
Totu tej3 tojás1 dl kókuszolaj1 vaníliarúd kikapart magjai15 dkg
eper10 dkg rebarbara20 dkg
Totua tepsi kenéséhez:evőkanálnyi kókuszolajA mandulát a kókuszliszttel, az eritrit felével és a sütőporral összekeverjük. A keverék felét kiolajozott 25 x 25 centis tepsi aljába szórjuk. Rámorzsoljuk a Totut. Megszórjuk a megtisztított és kisebb darabokra vágott eperrel és rebarbarával, majd az útifű maghéjjal elegyített maradék mandulás keverékkel. Rálocsoljuk a maradék eritrittel, vaníliával, kókuszolajjal és tojással elkevert Totu tejet. 20 percig állni hagyjuk,végül 175 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt szeleteljük. Levesek mellé is remek kísérő.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!