Almás fahéjas kása (paleo)

  • 2017.01.05.
  • 2

Tegnap este valami gyors édes vacsorára vágytam, keményítő mentesen, úgyhogy próba alá vetettem a Vitálnasi almás fahéjas kásáját. Az én ízlésemnek a megadott folyadék mennyiségtől túl sűrű maradt (jelzem a gyerekeim úgy szeretik), úgyhogy kicsit többet használtam az eredeti recepthez képest. Jó hír azoknak, akik tojásmentesen étkeznek, hogy a számukra megfelelő tejjel elkészítve ők is fogyaszthatják. var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-17684248-3']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); Hozzávalók személyenként:1 Almás fahéjas kása és süti keverék2 dl Totu tej1 evőkanál porrá őrölt eritrit és fahéj keverékeA teendőnk csupán annyi, hogy a tejet felmelegítjük. Hozzákeverjük a keveréket. Tányérra öntjük. 4-5 percig állni hagyjuk, végül fahéjas eritrittel megszórva fogyasztjuk.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!