Süllő fesztivál - csokis napok

  • 2012.11.10.
  • 7

Megint eltüntem egy időre, "sajnos" nem értem rá, hogy itthon forgolódjam a konyhában, mivel a szigligeti Süllő-fesztiválon voltunk. Utálom a halat, aki ismer, tudja rólam, hogy bármilyen formában elkészítem, de nem eszem meg. Hát most Életempárja olyat látott, amit 23 év alatt még nem, halat ettem 3 napig. Ha hiszitek, ha nem a friss süllőnek nincs halíze. Mennyei volt, ahogyan szépen felkunkorodva ott volt előttünk, fokhagymásan, petrezselymesen, illatosan. Ittunk hozzá finom balatoni bort, mennyei volt - de a halat továbbra is utálom!!IME a képek!!!!Első este: UTÁNA:
MÁSODIK ESTE:...Figyelitek, itt már két halacska van!!ELFOGYOTT!! ..és, hogy ne menjek el recept nélkül:Fogj egy pecabotot, fogd ki a Balatonból az esti vacsorának való süllőt (a kisebb méretű fogast), pucold meg, sózd meg, petrezselyemmel és fokhagymával jól kend meg és frissiben süsd meg bő olajban.
Azonmód tálald!...és néhány fénykép a fesztiválról
Ennyire csodálatos volt a balatoni látkép október közepén!!
...és ilyen "kevesen" voltak...itt ittuk a legfinomabb bort ..és átmentünk Veszprémbe is, csoki napokra (hát kicsit többet vártam, kissé húzós volt a belépő, ahhoz képest néhány bemutatkozó volt, akik közül ideteszem az igaziakat, a többi pedig nagykereskedés volt)Viszont volt az egyik legfinomabb csoki.... ...és a legérdekesebb csomagolás, csokiból készített bonboniéer (kissé drágáltam)
...csokidobozban csoki...és a csoki "képeslap"