Kapros-cukkinis-tejszínes csirke

  • 2021.08.13.
  • 6

Ebben a nagy melegben nem igazán kívánkoznak a nehéz ételek. Jobban esnek a könnyű, hamar elkészíthető fogások. Ilyen ez a zöldséges, húsos finomság is.
A recept megjelent a Kifőztük magazin augusztusi számában is.Hozzávalók 2 személyre*40 dkg csirkemellfilé*1 kisebb cukkini (15 dkg)*1 púpozott evőkanál vaj*2 evőkanál olaj*2 dl tejszín*1 nagy csipet só*1 nagy csipet őrölt fekete bors*1 kis csokor friss kaporTálaláshoz:*basmati rizs
A húst kisebb kockára vágjuk, a felforrósított olaj-vaj keverékén megsütjük. Hozzáadjuk a tejszínt, a félkarikára vágott cukkinit, ízesítjük sóval, borssal és az apróra vágott kaprot. Felforraljuk és melegen basmati rizzsel kínáljuk.