Medvehagymás túrókrém

  • 2021.04.07.
  • 9

Igyekszem kihasználni a friss medvehagymát, míg tart a szezonja. Nagyon egészséges és nem mellesleg finom is. A sok hús után most igazán jól esik egy könnyű reggeli, mégpedig egy kis medvehagymás túrókrémes zsemle. Érdemes kipróbálni.Hozzávalók 2-3 személyre*25 dkg túró*2 jó púpozott ek tejföl*1 nagy csipet só*1 csipet őrölt feketebors*1/2 kk őrölt fűszerpaprika*2 gerezd fokhagyma*1 kis csokor medvehagyma (3 dkg)
A túrót alaposan áttörjük, ízesítjük a fűszerekkel, krémesítjük a tejföllel és beleszórjuk a megmosott, szárazra törölt és egész apróra vágott medvehagymát. Friss pékáruval kínáljuk.