Fahéjas-almás csirkemell

  • 2016.02.21.
  • 1

Hozzávalók 50 dkg csirkemellfilé felkockázva 4 nagy alma (2 apróra lereszelve, 2 felkockázva) 1 evőkanál Almás-Sütemény (Ízes-almás) fűszerkeverék(vagy őrölt fahéj és reszelt narancs vagy citromhéj) 1 evőkanál méz pici só olivaolajAz olajon fehéredésig pirítjuk a felvágott csirkemellfilét. Miközben pirul, meghintjük a fűszerkeverékkel és egy pici sóval. Hozzáadjuk a reszelt almát és együtt puhára pároljuk. Ha szükséges, egy kevés vizet öntsünk alá (narancs vagy almalé még jobb, de lehet tejszínt is beleönteni). Mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a felkockázott almát és a mézet is.. Készre pároljuk. Barna rizzsel tálaljuk.