Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Brióst sütöttem a jól bevált édes kelttésztámból. Fonás és kelesztés után tojássárgájával…
Édes kelttésztából készítettem ezeket a fonatokat, de nem a régi, megszokott receptemet…
Korábban is készítettem már fánkot, a pontos leírása itt megtalálható. Ugyanígy készült…
A túrósbatyu és cukros kifli részletes receptje, leírása  itt  és…
Ezt a kelt tésztát készítsétek el mindenképpen - bármilyenre formázva, és bármilyen…
Egy újabb briós formázás, ezúttal Japán fonással, amit ugyancsak Tücsökbogárnál láttam.A…
Semmi különlegességet nem takar a neve, egyszerű vaníliás csigák, DE az az…
Már nagyon rég tervbe volt véve a Hokkaido kalács, csak ugyebár mindig valami újat láttam…
Nem tudom Ti hogy vagytok, de nekem mindig tele van a fagyasztom tojásfehérjékkel, így…
Ez egy nagyon finom almás kelt tészta! Ideális, ha mondjuk van pár db tavalyi almánk,…
A múlt hétvégén még nem volt ilyen irtózatosan nagy meleg, és a sütőt be lehetett…