113242recept

616gasztroblogger




  Receptek: Húsételek
232018. 04.

|2018.04.23.|

Ma végre szabadnapos vagyok, így korlátlanul hódolhatok az itthoni szenvedélyemnek: …

232018. 04.

|2018.04.23.|

 A toros káposzta feljavított változata. A recept ugyanaz, csak egy marék …

222018. 04.

|2018.04.22.|

Könnyű, csirkemelles egytálétel. Ezt az ételt akkor készítsük, ha könnyű, …

212018. 04.

|2018.04.21.|

Reggel, ahogy a hűtő tartalmát nézegettem és megláttam a kacsacombokat...miért ne …

202018. 04.

|2018.04.20.|

A TÖKÉLETES KOLBÁSZ – A tökéletes kolbász (ami nem létezik) már csak …

202018. 04.

|2018.04.20.|

Szerencsére olyan a munkahelyem, hogy tudok és hagynak is otthonról dolgozni, amit …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Nem kell Ázsiába utazni, ha keleti ízekre vágytok, könnyedén elkészíthető itthon …

182018. 04.

|2018.04.18.|

A csirkék szeretnek fürdeni. Nem csak “kapirgáló üzemmódban” az udvaron a …

182018. 04.

|2018.04.18.|

Folytatódik a magyar Meki 30. évfordulós akció sorozata. Legutóbb, még januárban …

182018. 04.

|2018.04.18.|

Tavasszal szomjazzuk a vitamint. A legjobb "C" vitamin forrás szerintem a savanyú …

182018. 04.

|2018.04.18.|

A múlt hétvége a palacsintáé volt. Készült sós és édes változat is, ha már …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Ezer éve használok sütőzacskót sült húsok, főleg sült csirke készítéséhez, …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Mint derült égből villámcsapás, úgy ért minket reggel a hír, hogy a Burger …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Vasárnapi ebédre kacsacombot terveztem két fős ebédre, de nem a megszokott módon, …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Tavaly karácsonyra kaptam egy slow cookert (lassú főzőt),  mert az egyik kedvenc …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Két kedvencem, a tészta, és a kacsamell zseniális  párosítása. Bármilyen …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Március végén rántotta le a leplet a Zing következő időszakos szendvicséről, …

142018. 04.

|2018.04.14.|

Hagymával, paradicsommal sült karaj rizzselEzen a bejegyzésen több mint egy tucat …

142018. 04.

|2018.04.14.|

»HOZZÁVALÓK«Tészta :- 50 dkg liszt- 1 / 2 ek só- 25 g friss élesztő- 1 dl tej- 1 …

132018. 04.

|2018.04.13.|

 Minden kis tepsiben volt valami, amikor kedvet kaptam egy kis fasírthoz. …

132018. 04.

|2018.04.13.|

Mostanában gyakrabban készül nálunk valamilyen leves, de vasárnap nem is maradhat el …

132018. 04.

|2018.04.13.|

Az évnek ebben a szakában mindent megennék, ami zöld. Így kerül a cukkini, kissé …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!