101022recept

616gasztroblogger



232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Viszonylag gyakran sütök fetával töltött csirkemellet, mert egyszerű, …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Cékla chips... Sütőtök... Juhtúró... Lila hagyma... Mi lesz ebből?Ez a könnyed …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

 Baráti beszélgetés mellé egy kitűnő édesség, mely fokozza a pillanatot :) …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár2013. március 2-án, első alkalommal …

232013. 02.
 

|2013.02.23.|

Utolsó felvonásReggelre megint minden hófehér jelmezbe bújt.És még most is szakad …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Fantasztikus, hogy milyen sok japán alapanyagot lehet már Magyarországon is kapni. …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Az USA-ban annyira szeretik a Margaritát, hogy még egy nemzeti nappal is megünneplik …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

A múlt héten sütöttem ezt a sütit kivételesen ismét a párom kívánságára.Húgi …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Ciki? Szerintem az!Miközben hallgattam Orbán Viktor évértékelő beszédét, végig …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Elhatároztuk a férjemmel, hogy megpróbáljuk betartani a nagybőjtöt emiatt tegnapi …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Nagybőjt idejére kiváló finomság. Recept innen kicsit …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Januárban és februárban jobban rá szoktam érni. Mindig unalmasan és szürkén …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Farsangi tombola felajánlásként készítettem ezt a mini tortácskát. Kerek tortát …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Mi rossz lehet a hámán-táskában: omlós tészta és édes töltelék kombinációja …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Ha már kint rendületlenül szakad a hó. Ilyenkor legszívesebben egy könyvvel a …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Szeretem nézegetni a gasztro oldalakat, mert mindig találok valami jó ötletet. Ezt a …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Ha-ha-ha, havazikHe-he-he, hetekigHu-hu-hu, hull a hóHi-hi-hi, jaj de jó:)Még mindig …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Mondtam már talán, hogy nem vagyok egy nagy puding fogyasztó. Azt hiszem ez családi …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

mert hát a hámozott citromokat nem dobjuk ki limoncello készítés után, hanem …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

No. Itt vagyunk a finish-ben. Február 22.Gyönyörűen esik a hó, kedvem lenne kicsit …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan …

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

Klasszikus kókuszgolyó nem egészen klasszikus alapanyagokból.folytatásért klikk ide:

222013. 02.
 

|2013.02.22.|

A Tarka Bárka blog születésnapi receptversenyére készült ez az étel. A csukába …

212013. 02.
 

|2013.02.21.|

Egy hete még azt gondoltam, hogy idén télen bizony sikerül megúsznunk betegség …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!