115545recept

617gasztroblogger



292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Aktuálisabb lett volna pár héttel korábban közzétenni ezt a receptet, amikor …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Dió- és édességimádók figyelem! A zserbógombóc egy igazán nektek való süti. …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

A Japánban kedvelt gombák közül már nálunk is elérhető néhány. A …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Mit mondjak? A nappali van szinte készen. Oda már csak az új ülőgarnitúra hiányzik …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

 Biztosan sokan ismeritek a kuszkuszt, amit szinte már  az egész világban …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Ezek a "szellemes" kis habcsókfigurák nem csak a Halloween partikon, hanem az év …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

A hétvégén végre volt kedvem, hogy magamank is készítsek valami finomat. 3 nagy …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Nagyon szeretjük a különféle sós és édes csigákat, van amikor leveles …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Isteni hétvégi programban volt részem pár héttel ezelőtt kedves Nyammmerek, amit …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Ha eddig még nem ünnepeltétek a halloweent, akkor idén itt az ideje!A mi kis …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

A BBC1 borszakértője, Olly Smith új kedvence lett a 2012-es Hilltop Malbec. Ezzel …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Paradicsomos bab kétféle babból, olyan levesféle ez vagy főzelék, a fel nem …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Londonba költöztünk és hirtelen felindulásból megvettem Jamie Oliver Save with …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

A velőből és marhapofából készült pörkölt nyerte a Hilltop első, …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Rákóczi-túrós, vagy habos túrós, mind a két névvel hallottam már, bár mi …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Kicsit betegeskedünk. Na nem nagyon, csak éppen annyira, hogy a szokottnál gyengébbek …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

FOODPANDA.HUSzeretném felhívni a figyelmeteket egy nagyszerű ételrendeléssel és …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

                        …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

                        …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

 Megnyílt a Köles ételbár. Majd fogok írni is róluk, mert kicsi irigységgel, …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Szintén a pilisi nyershétvégén ismertem meg ezt a klassz csokikrémet, ami hasonlít …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Úgy is lehetne nevezni, hogy "minden amit a hűtő rejt" leves, mert itt az összetevők …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Meggyes-diós macskaszemA Blogkóstoló 12. fordulójának háziasszonya Teller …

292013. 10.
 

|2013.10.29.|

Hozzávalók: 20 dkg sütőtök1 narancs4 tojás5 ek cukor5 ek liszt1 kk …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!