96109recept

616gasztroblogger



262013. 01.
 

|2013.01.26.|

A múlt hétvége nagyon gyorsan elröppent, a munkahét meg egyszerűen repült, így …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Volt már egy tortilla receptem, de nem voltam 100 %-ig megelégedve vele. Most viszont …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Most is az alap ez a kenyér, száraz élesztő helyett most 2 dkg friss …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Ez is egy majdnem elfelejtett bejegyzés... :) Nem is lesz hosszú, mert itt nem a …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Nos hát, célom testet öltött: a brokkolinak vesznie kell! – morogta Stewie (a …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Szeretem az ilyen egyszerű ételeket, amik nem igényelnek sok előkészítést, …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Csodálatos emlékeket idéz fel bennem ez az egyszerű étel. Pályakezdőként …

262013. 01.
 

|2013.01.26.|

Még sok-sok évvel ezelőtt csináltam így a kenyeret, még otthon. Aztán …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Múlt hétvégén tartottunk egy gyümölcsnapot: azaz nem ettünk főtt ételt, és a …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Valljuk be: másolni nem túl menő. De ha valami annyira jó, ez a szabály …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Hozzávalók:30 dkg liszt12 dkg vaj2 tojás sárgája4 evőkanál tejföl (szükség …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

....most nemrég készült el a piskótatekercs a nagyfiam kivitelezésében....ő …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

...egyszer már készítettem mézes zserbót a családnak akkor nagy sikere volt....a …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

....a múlt vasárnap készítettem ezt a kekszet.....Lacitrom konyhájából már régen …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

A leggyorsabbNagyon szeretek főzni.De szabadnap még a konyhatündéreknek is jár,nem …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Mikor kicsit több időm van, azonnal visszatér a család a házi pékárura. Az …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

 Csodálkozom, hogy még nem írtam ide a receptjét, pedig már ezer éve főzöm. …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Ma 66 éve, hogy elhunyt Al Capone (a chicagói gengszter, a sebhelyes), a történelem …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Régóta készültem, hogy elkészítem, de vagy spenót nem volt itthon, vagy panir. …

252013. 01.
 

|2013.01.25.|

Történt egyszer, hogy a vasútállomáson beszaladtam az újságoshoz és valami jó …

242013. 01.
 

|2013.01.24.|

Már jó rég nem volt alkalmam kreatívkodni a konyhában, így most nekifogtam. Főleg, …

242013. 01.
 

|2013.01.24.|

Vicces, amikor az ember a saját blogjára jár receptért. A héten már többedszerre …

242013. 01.
 

|2013.01.24.|

A főzésben egy dolog igazán nehéz: ez pedig a választás szabadsága. Mit főzzek ma …

242013. 01.
 

|2013.01.24.|

Egy kis fej hagymából,  kettő gerezd fokhagymából, két marék fagyasztott …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!