Egy nagyon kedves ismerősöm találkozott a facebookon egy ilyen füzér képével, …
Egy nagyon kedves ismerősöm találkozott a facebookon egy ilyen füzér képével, …
Múlt szombaton ünnepeltük házasságunk 25. évfordulóját. Erre a jeles napra …
Végre eljutottam idáig, hogy leírjam az élményeimet.A tanfolyam óta folyamatosan …
Egy régebbi receptet teszek most fel, mert egy kissé el vagyok havazva a …
Végre nem édesség, a neve ellenére sem:) Nem néz ki valami jól a képeken, de a …
Ez az étel pofonegyszerű, mégis nagyon de nagyon finom. Ebben az esős időben …
Nagyon szeretem ezt a csokis puszedlit, már nagyon sokszor megsütöttem. Újabban a …
A szaloncukrok sorában a következő delikvens, amit házilag készítettem: a zselés. …
CSALÁDIAS, mégis szakmai mini borfesztivál sorozatot tervez A Bor Mindenkié …
Már jó ideje megállapodtunk abban, hogy J idei tortája valami diós-krémes dolog …
A karfiol meglehetősen megosztó ételféleség. Tény, hogy amikor készül, nem …
Hozzávalók 4 személyre: 280 g rizottóhoz való rizs, 280 g lazacfilé bőr nélkül, …
Mi rendhagyó módon ezzel a most nyíló ibolyával búcsúzunk az ősztől és …
Néhány szelet sertés szűzpecsenye, és egy csomag gomba várakozott a hűtőben, …
Ismét egy golyó, nem tudom mikor fogok lekattanni róluk de még nem érzem hogy …
Még egy esélyt a brokkolinak! Úgy érzem, hogy ezzel a mondattal adhatok igazán …
A gyurmázás flow-élménye sajnos az ovis kor végével eltűnik az ember életéből. …
A téli estéken sokunknak jól esik a forralt bor vagy a puncs, ami átmelegíti a …
Újra blogkóstoltam Mézeskalácsnál, ezúttal egy nagyon finom húsos mini pitét …
Nem ezen a fajta vinettán, azaz padlizsánkrémen nőttem fel Erdélyben. Viszont az …
Ez egy csalás. A főzeléket csak hús feltéttel elképzelni tudók megtévesztése. …
Nagyon úgy néz ki, hogy végérvényesen beköszöntött a tél. A bazsalikom …