101022recept

616gasztroblogger



022013. 06.
 

|2013.06.02.|

          Ez a süti amilyen rút, éppen …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

P { margin-bottom: 0.21cm; } Nem tudom, hogy van ez, de mindig találok …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Megint sikerült legyőzni egy konyhai parámat, nevezetesen a vakon sütést. A …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Spárga eddig még soha nem került a konyhámba, de nem is értem, hogy miért! Pedig …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Aki esetleg nem tudná, hogy ilyesmivel is foglalkozok, de érdeklik a kézzel készült …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

 Megmondom őszintén, én sose voltam odáig a gulyáslevesért. Nyilván …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Hozzávalók:1 fej káposzta, kapor,kevés só,4 - 5 tojás, 1 csésze …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Ezt a sütit tuti, hogy nem utoljára sütöttem, mindenképp ki akarom kísérletezni a …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

A június a nyár kezdete. Bár Nálunk sajnos az időjárás inkább novemberre hajaz, …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

A Rakottkert facebook oldalán támadt nemrég az az ötletem, hogy kéne csinálni egy …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Amikor az élesztő nélküli pizza készült, előtte vásároltam a piacon nagyon szép …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Az én kis gurmémAz ízek a számban, a gondolatok a fejemben kavarognak.  Az egyik …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Azért jó a rossz idő, mert szív alakú felhőnyílásokat lehet nézegetni.  

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

A mai desszert a NL Konyhája májusi számából készült, nagyon guszta volt a fotón. …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Nagyon egyszerű, hamar elkészíthető sütemény… Hozzávalók: min. negyed kiló …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Hozzávalók: 2 dl főzőtejszín, 25 dkg citromos-borsos linguine, 2 ek. szőlőmagolaj, …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Nagyon rákattantam mostanában a római tálra. Egyrészt nagyon finomak a benne …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Radnóti Miklós verse Rebbenő szemmelülök a fényben,rózsafa ugrikát a sövényen …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

  Örömmel tölt el, hogy elég nagy sikert aratott a nálunk "csak" …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

A salátalevesről Alíztól hallottam először Aztán olvastam már máshol is, de még …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Gyerekkorom egyik kedvence. Teruskánál sokszor ettük, recept is Tőle származik …

022013. 06.
 

|2013.06.02.|

Egy kis felfrissülés a kánikulában: kellemesen édes és savanykás egyszerre, …

012013. 06.
 

|2013.06.01.|

Hát, igen! Most valóban nem a hús az első.Írtam már, hogy nyáron nagy kedvence a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!