113242recept

616gasztroblogger



252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Egy nagyon kedves ismerősöm találkozott a facebookon egy ilyen füzér képével, …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

 Múlt szombaton ünnepeltük házasságunk 25. évfordulóját. Erre a jeles napra …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Végre eljutottam idáig, hogy leírjam az élményeimet.A tanfolyam óta folyamatosan …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

  Egy régebbi receptet teszek most fel, mert egy kissé el vagyok havazva a …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Végre nem édesség, a neve ellenére sem:) Nem néz ki valami jól a képeken, de a …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Ez az étel pofonegyszerű, mégis nagyon de nagyon finom. Ebben az esős időben …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Nagyon szeretem ezt a csokis puszedlit, már nagyon sokszor megsütöttem. Újabban a …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

A szaloncukrok sorában a következő delikvens, amit házilag készítettem: a zselés. …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

CSALÁDIAS, mégis szakmai mini borfesztivál sorozatot tervez A Bor Mindenkié …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Már jó ideje megállapodtunk abban, hogy J idei tortája valami diós-krémes dolog …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

A karfiol meglehetősen megosztó ételféleség. Tény, hogy amikor készül, nem …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Hozzávalók 4 személyre: 280 g rizottóhoz való rizs, 280 g lazacfilé bőr nélkül, …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Mi rendhagyó módon ezzel a most nyíló ibolyával búcsúzunk az ősztől és …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Néhány szelet sertés szűzpecsenye, és egy csomag gomba várakozott a hűtőben, …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Ismét egy golyó, nem tudom mikor fogok lekattanni róluk de még nem érzem hogy …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Még egy esélyt a brokkolinak! Úgy érzem, hogy ezzel a mondattal adhatok igazán …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

A gyurmázás flow-élménye sajnos az ovis kor végével eltűnik az ember életéből. …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

A téli estéken sokunknak jól esik a forralt bor vagy a puncs, ami átmelegíti a …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Újra blogkóstoltam Mézeskalácsnál, ezúttal egy nagyon finom húsos mini pitét …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Nem ezen a fajta vinettán, azaz padlizsánkrémen nőttem fel Erdélyben. Viszont az …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Ez egy csalás. A főzeléket csak hús feltéttel elképzelni tudók megtévesztése. …

252013. 11.
 

|2013.11.25.|

Nagyon úgy néz ki, hogy végérvényesen beköszöntött a tél.  A bazsalikom …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!