93618recept

616gasztroblogger



1970. 01.
 

||

Nincs olyan nap, hogy ne írna valaki fűszerekről, és ne derülne ki, hogy az …

1970. 01.
 

||

A banánpalacsinta a világ egyik legegyszerűbb dolga és valami fantasztikus! Tényleg …

1970. 01.
 

||

A banánpalacsinta a világ egyik legegyszerűbb dolga és valami fantasztikus! Tényleg …

1970. 01.
 

||

Segal Viktor a legtöbb szakmabeli számára referencia; így aztán nem is teheti meg, …

1970. 01.
 

||

Segal Viktor a legtöbb szakmabeli számára referencia; így aztán nem is teheti meg, …

1970. 01.
 

||

Visszautasítottad az előbb, hogy valaha is „celeb” lettél volna, de alighanem a …

1970. 01.

||

Hogy ne teljesen úgy készüljön, mint a vörösboros marhapörkölt, kicsit …

1970. 01.
 

||

Vannak divathullámok, mint amilyen a levesbárok jelenlegi tündöklése, és vannak …

1970. 01.
 

||

Gyakran kérdezik, rendel-e ételt egy gasztroblogger. Rendel. Miért ne rendelne? Az …

1970. 01.
 

||

A február 15-i Borjour Magnumon, a Millenáris „B” és „D” épületében 180 …

1970. 01.
 

||

Mostanában megszokhatjuk, hogy egy-egy új étterem hosszú időn át próbaüzemként …

1970. 01.
 

||

Mostanában megszokhatjuk, hogy egy-egy új étterem hosszú időn át próbaüzemként …

1970. 01.
 

||

Bizonyára sokan megköveznének, de ettől még kijelentem: a borbarátok élete …

1970. 01.
 

||

"Az utakat sokáig nem érti meg az ember. Csak lépdel az utakon és másra gondol. …

1970. 01.
 

||

Az idén sikerült valahová elkevernem a bevált mézeskalács receptemet, megkértem …

1970. 01.
 

||

Túrós szelet meggyelHozzávalók:25 dkg tehéntúró, 2 dl tejföl, 6 db tojás, …

1970. 01.

||

Túrókrémes tortaHozzávalók:Piskótához: 9 tojás, 33 dkg kristálycukor, 6 csomag …

1970. 01.

||

Diós gofri csokoládékrémmelHozzávalók:Tésztához: 20 dkg puha margarin, 15 dkg …

1970. 01.
 

||

Budapest, Csalogány 26, 2012. május 11. / Feri  

1970. 01.
 

||

Meghatározó gyermekkori emlék sokunknak, az akkor talán egyetlen gesztenyés …

1970. 01.
 

||

A Jӓger mesterkurzus záró napján előbb Keresztes Ferenc okosított ki bennünket a …

1970. 01.
 

||

Genever, cseresznyelikőr, virágos-vaníliás-narancsos-mandulás likőr és egy kis …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!