97981recept

616gasztroblogger



202017. 07.

|2017.07.20.|

Világbajnok ribizlis sütemény ez. Omlós tésztaalapon savanykás krémmé sülő …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Ismét egy olyan tortát hoztam nektek, amihez még a turmixot sem kell elővenni, …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Gyúrt tésztából is készítettem már többször többfajtát, de szeretem a   …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Van úgy, hogy nem akarjuk a konyhát tovább melegíteni a sütő bekapcsolásával, …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Nagyjából közismert, miként vált befutott márkává, sőt, mintegy védjeggyé az …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Hozzávalók 12 szelethez:- 100 g barnarizs liszt- 100 g köles …

192017. 07.

|2017.07.19.|

1. nap itt2. nap itt3. nap itt4. nap ittEste, az utolsó méréskor M. …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Hozzávalók 3 kenyérhez:15 dkg burgonya (tisztítva mérve)só1,5 dl tej1 evőkanál …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Hamarosan annyi éves leszek, hogy az számomra is meglepő (mondjuk ez évek óta így …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Egy éve szeretnék egy ilyen csapos üveget!Most sikerült hozzá jutnom.4 l-es és …

192017. 07.

|2017.07.19.|

A név számomra kicsit megtévesztő, inkább mondanám egy könnyed pohárkrémnek, …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Hozzávalók:fél hokkaido tök (magházát eltávolítjuk, hámozni nem kell) - kb. 35 …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Egy újabb húsos fogás. A nyertes ez lett, mert ezt ítéltük meg extrábbnak.Az …

192017. 07.
 

|2017.07.19.|

Póni torta

192017. 07.
 

|2017.07.19.|

Csupa csokoládé torta

192017. 07.

|2017.07.19.|

Ha ezt megkóstolod, nem fogsz többet fagyizóba járni, csak ezt fogod enni!Aki még …

192017. 07.
 

|2017.07.19.|

Valamikor valahol láttam ezt a receptet, de most jutottam oda, hogy megcsinálom. Isteni …

192017. 07.

|2017.07.19.|

   Már egy pár napja csak fagyin meg dinnyén élünk. A nagy meleg miatt …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Hozzávalók az alaphoz:25 dkg grissini10 dkg olvasztott vajA krémhez: 80 dkg …

192017. 07.
 

|2017.07.19.|

A hőségben jól jön egy kis hűs, lédús finomság. A sárgadinnye sajátos …

192017. 07.

|2017.07.19.|

Megszokhattuk már, hogy a Zingnél kísérletezgetnek az alapanyagokkal: legutóbb a …




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!