184919recept

617gasztroblogger



012012. 10.
 

|2012.10.01.|

Szánom bánom bűnömet, tudom jóvátenni nem lehet! Régen jelentkeztem már, de …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

A múlt hétvégén virágkészítő tanfolyamon jártam amit Hellebrant Judit tartott. …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

Ezt a finomságot készítettük el vasárnap délutáni desszertnek, a hétvége …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

Hozzávalók: 1.5 liter tej15 dkg cukor4 tojás1 evőkanálnyi lisztkis darabka …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

5A nyáron az Őrségben vettünk egy gyönyörű cseréptálat - pitesütésre - most …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

  Egyszerű, és gyors pizza! A feltétekkel óvatosan bántam, mert nem tudtam …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

 Kedvencünk a tiramisu na meg a palacsinta, gondoltam kipróbálom együtt, …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

 Szeretettel várunk minden sajtkedvelőt az újonnan indított kézműves sajtos …

302012. 09.
 

|2012.09.30.|

Az olaszok vörösboros spagettije nagyjából túrós csusza szint. Én nagyon bírom …

292012. 09.
 

|2012.09.29.|

Ki gondolná, hogy óriási különbség van a hanbāgu és a hanbāgā között? …

292012. 09.
 

|2012.09.29.|

Nagyon elmaradtam a bejegyzésekkel ebben a hónapban. Vége a nyárnak, …

292012. 09.
 

|2012.09.29.|

Ha megkérdeznélek, hány alapízt ismersz, melyeket sorolnád fel? Édes, savanyú, …

292012. 09.
 

|2012.09.29.|

Olaszországban a legjobban a tejföl hiánya viselt meg minket. Igaz csodálatos …

292012. 09.
 

|2012.09.29.|

Nem, ez nem fasírt:-D Ez a bizarr kinézetű valami keksz, méghozzá édes!Ugyanis …

282012. 09.
 

|2012.09.28.|

Régóta izgat már a curry, currypaszta és maga az étel, úgyhogy most a sok …

282012. 09.
 

|2012.09.28.|

Nemrég egy fórumon felmerült a kávéfőző kérdése. Nyilvánvaló, hogy a régi …

282012. 09.
 

|2012.09.28.|

Jó sok ideje nem írtam már, most szembesülök az új felülettel (először azt …

282012. 09.

|2012.09.28.|

Jó sok ideje nem írtam már, most szembesülök az új felülettel (először azt sem …

272012. 09.
 

|2012.09.27.|

Hozzávalók -4 tojásos kis kör piskóta: 4 tojás 4 ek cukor 5 ek víz 6 ek liszt 1 …

272012. 09.

|2012.09.27.|

Hozzávalók-4 tojásos kis kör piskóta:4 tojás4 ek cukor5 ek víz6 ek liszt1 cs …

272012. 09.
 

|2012.09.27.|

Ezt az ételt eddig csak  nyári töltött káposztának készítettem, mert …

272012. 09.
 

|2012.09.27.|

Úgy tűnik a náthának is vannak előnyei. Egyrészt, hogy az ember elmegy és vesz egy …

272012. 09.
 

|2012.09.27.|

Nagyanyai kérésre puncstorta helyett piskótatekercset sütöttem most, hogy van végre …

272012. 09.
 

|2012.09.27.|

Édesanyám születésnapja volt a napokban, amire Mohától vettem neki egy szépséges …





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!