Csokoládés-mandulás cseresznyetorta
- 2013.06.02.
- 6
Megint sikerült legyőzni egy konyhai parámat, nevezetesen a vakon sütést. A pinteresten rengeteg nagyon jópofa pite receptet találni, viszont egy kicsit mindig tartottam attól, hogy üresen süssem meg a tésztát, mert lepúposodik, megég, mit tudom én :) Ez viszont most nagyon jól sikerült, úgyhogy felbátorodtam, hogy új recepteket is kipróbáljak majd. A képen látható pite egy 16 cm átmérőjű formában készült, a receptben megadott mennyiségek négy ilyen pitéhez elegendőek.A cseresznye, a csokoládé és a mandula nagyon jól működik együtt, a szezonban még elő fog kerülni párszor :) Az eredeti receptet ITT találtam, némileg átalakítva adom most közre.Erre tovább >>>
A szerzőről
Mandy kertje és konyhája