Díjat kaptam többször is :))

  • 2013.04.29.
  • 4


Mostanában nem nagyon láttam díjakat adogatni a blogokban egymás között, de most felbukkant egy újabb, aranyos elismerés.
Sosem felejtem el, hogy mennyire örültem az első blogdíjamnak, amit Mónikától kaptam!
A mostani örömöm sem kisebb semmivel, hiszen 7 személytől kaptam meg ezt a díjat 2 nap alatt, és ennél nagyobb elismerés nekem nem is kell! Köszönöm Nektek, hogy ez első gondolataitokban lehetek! :)))És hogy kiktől kaptam? :Sünitől, a sunisuti blog írójától, akivel nemrég fedeztük fel egymást és szívesen járok hozzá cuki sünis dolgokat és recepteket nézegetni! :)Tündétől, a hetimenu blog konyhatündérétől, akiről néha már azt képzelem, hogy személyesen ismerem és bármikor betoppanhatnék a konyhájába! ;-))Jankától, a csakmertszertem blog angyali írónőjétől, akivel együtt fáradozunk a "monitorkanál" feltalálásán, hogy könnyen átkóstolhassunk egymás konyhájába! ;-DDRebarbarától, a napfényésfűszer blog kreatív háziasszonyától, akinél gyakori vendég vagyok és nehezen tudom, eldönteni, hogy mit szeretek jobban a csodás fotóit, vagy a még csodásabb receptjeit! :)Csillától, a csillakonyha blog háziasszonyától, akinél szintén napi szinten leskelődöm, hogy újabb és újabb fantasztikus fogásokat és sütiket leshessek el! :) Rubin Gabytól, a rubinkonyhaja blog gasztroangyalától, aki ugyanolyan jól forgatja a tollat mint a fakanalat és aki a csodálatos alkotásain túl még sokunk receptjeit fogja csokorba a Facebook "Édességrajongók Klubjában". :)Zsuzsitól, a zsuzsifinomsagai blog szerzőnőjétől, akit azért szeretek nagyon mert hozzám hasonló stílusban és receptek alapján főz és mindig találok nála valami felejtésbe merült, jó ebéd-ötletet!
A díjjal járó szabályok pedig a következők:1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat. (Ez megvolt!)2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma.3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.
És hogy kiknek küldöm? :Milly-nek, a millyetortai blog tortacsoda-gyárosának,
aki munkáinak nagy tisztelője vagyok!
Juditnak, a tortacskaim blog írónőjének, akit bíztatni szeretnék ezzel a díjjal, hogy találja meg az egyensúlyt a munka és a torta-hobbi között! :)Tejszínhabnak, a habtejszín blog szerzőnőjének, akinek így szeretném megköszönni, hogy mindig nyomon követi a munkámat és akit én is szívesen kísérek a blogírás útjain!
Lucának, a lucus-luca blog írónőjének, akinek mindig elámulok a kézügyességén és akihez szívesen és rendszeresen járok olvasgatni!