Tojássaláta light

  • 2014.03.27.
  • 3

Egyszerű, finom ebédet hozok most: tojássalátát. Rendkívül sokoldalúan fogyaszthatjuk: egy szelet hús mellé köretnek,szendvicstölteléknek vagy csak úgy magában, jól behűtve, sok-sok zöldséggel. Egy kis dobozba csomagolva még a munkába is elvihetjük. Igazán elvetemült fogyókúrázók készíthetik csak tojásfehérjével, én azért engedékeny voltam olyannyira, hogy a sárgáját is beletettem.:) Házi korpás kiflivel fogom legközelebb időzíteni.Hozzávalók:4 db tojás5 ek. görög joghurt1 tk. mustársó, borsegy kis csokor snidlingElkészítés:1. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és tojásszelővel kis kockákra vágjuk.2. Egy kis tálkában kikeverjük a joghurtot a mustárral, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget.3. Mehet hozzá a tojás, elkeverjük, lefedjük és irány a hűtő pár órára, de inkább egész éjszakára, hogy jól lehűljön és összeérjenek az ízek.

Címkék

Saláta