Meggyes-diós brownie

  • 2018.01.11.
  • 0

Az év első posztja! :)Hozzávalók: 20x33 cm-es tepsihez15 dkg tejcsoki20 dkg étcsoki22 dkg vaj5 tojáscsipet só
10 dkg cukor1 rúd vanília kikapart magja10 dkg dió2 marék magozott meggy15 dkg liszt2 tk sütőporElkészítés: A csokikat a vajjal gőz fölött összeolvasztjuk. A tojásokat a cukorral kihabosítjuk, majd hozzácsorgatjuk verés közben a vajas csokit. Hozzáadjuk a vaníliát és a sütőporral és sóval elkevert lisztet. A végén beleforgatjuk a durvára vágott diót. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük és megszórjuk a meggyel, illetve még szórhtunk rá durvára vágott diót is. 170 fokon sül kb 25-30 percig, de tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt porcukorral megszórhatjuk.Itt tudtok csatlakozni hozzám!