Lidl giga akció

  • 2017.06.19.
  • 8

 Tudom, hogy a giga szó már teljesen el van koptatva, valamint én bármilyen hatalmas sörakciót el tudok képzelni, de talán most még sem számít túlzásnak. Szóval csak annyiról van szó, hogy a Lidl részben összekapcsolta a tavalyi belga és angol akcióját, valamint kiegészítette többek között négy újabb sörrel, amiket itthon szupermarketben még nem láttam. Viszont ez így ma Magyarországon komoly dolognak számít. Van még hova fejlődniük a kereskedelmi láncoknak. Nem akarok senkit feleslegesen csigázni, úgyhogy azzal kezdem, a Van Steenberge doboz ismét visszatér, így tehát akinek már kifogyott a készlete, az újratöltheti, aki meg lemaradt róla, az újra próbálkozhat. Aki még nem hallott volna róla, a hat dobozos belga válogatásban van két minőségi, a Piraat és a Gulden Draak, kettő pedig ezeknek a különleges változata, de a maradék két Bornem sem rossz.

  Már a második lapon lelepleződik két belga újdonság, a már ismerős angol 1698 és Bishops Finger mellett. Azt megjegyzem, apátsági belgát ennyire olcsón még nem láttam néhány Leffe akción kívül.

  Van egy angol újdonság is a már ismerős Whitstable Bay mellett és itt látható az emlegetett doboz, de nem ám a Belgium Büszkeségeire gondolok, hanem a 6 Exclusive Belgian Ales feliratúra.

  A következő oldalról a Hoegaarden az ajánlott.

  A St. Michaelsberget még nem láttam ennyire olcsón és mivel ő egy korrekt német búzasör, egyszer mindenképpen érdemes megkóstolni.

  Egy kis Lidl önreklámozás, a Perlenbacher ugye a saját márkájuk. Nekem leginkább mégis Wernesgrüner szimpatikus ennyiért.

  Ebből a Guinness, Stella, 1664 Blanc hármasból a Kronenbourg citrusos búzája a nem túlságosan sörrajongóknak is kellemes lesz, ennyiért akár cider helyett is meggondolandó.

  A végén jön az, amire senki nem számított, a dán Faxe literes dobozai között megjelent a búza is. Vigyázat, a 10% alkoholtartalmú világos Faxe nem gyerekjáték, lehetőleg ne egyedül fogyasszuk, mert könnyen földreseggelés lehet belőle!




Címkék

Akció Lidl 2017