Ez már tényleg a tavasz

  • 2017.03.21.
  • 7

 Egyre több kereskedő kezd el végre a sörös szemnek is kellemes dolgokat kínálni akciós újságjában. Közülük is kiemelkedik mennyiségben az InterSpar Ínyenc katalógusa, melynek megjelenése eddig jó jelnek számított. Most találok benne "hibát" bőven. Tartok tőle, hogy a nemrégen bevezetett minimálbér emelkedés véglegesen magával rántja az árakat, elsősorban az alkoholos italokét. Próbálom nézni a jó dolgokat, mint hogy a Szent András söröket egész barátian kínálják, meg hogy az első lap az akciós árai nagyjából változatlanok maradtak a tavalyihoz képest.

 Az Eichbaumok elvileg jó áron vannak, de nekem az Extra Stout minősége, mintha már nem lenne az igazi, a Schwarzbier meg eleve vizesebb volt. A belga és az angol sörök ma még olcsóbban vannak az Auchanban. A német sörök ugyanannyiért vannak mindkét helyen. Én lélekben már kezdek felkészülni arra, hogy többet nem lesz 260 forintos Radeberger, meg 280-ért Erdinger. A Krusovicék mostani akciós ára meg legalább egy húszassal magasabb, mint a bevezető ár volt egy éve. Abbahagyom a sírást, a többi ajánlatot inkább nem is elemzem.

 Az Auchan végre mutat valamit abból, amit eddig eltitkoltak a hazai fogyasztók elől, nevezetesen most éppen két Leffe került elő a zsákból, a Ruby és a Radieuse, és ráadásként a gyönyörű fél literes dobozos Hoegaarden is kellemes áron lesz.

 A Lidl ismét a Belgium Büszkeségei dobozzal jön.

Az Aldi pedig Duvel Ajándékcsomagot kínál négy üveg + pohár díszdobozban..
 



Címkék

Akció 2017