A tavasz első fuvallata

  • 2017.03.11.
  • 5

 Itt a tavasz és egyből kerül némi érdekesség a boltokba, persze nem különlegességre gondolok, de mégis úgy lehet érezni, hogy végre megmozdult valami. 
 Elsőként kezdem egy figyelmeztetéssel, mely a Tesco De Helder söreit érinti. Úgy néz ki, az eddigi egyféle sört, most palettává alakítják, mild, gyengébb, strong és pasztőrözetlen változatokkal kiegészítve, de a minőség nagyjából ugyanaz az éppen csak elfogadható, vagy még az sem fajta. Amúgy biztos vagyok benne, hogy a napi mennyiségi sörivóknál ez semmiféle problémát nem fog okozni és az ára is elég kedvező számukra, ami komoly kihívás a Lidl Argusaival szemben, hiába azok a jobbak.

 Mindeközben a Lidl sem maradt adós, ők 03.13.hétfőtől indítanak Alpenfest akciót és ahhoz kapcsolva kerülnek a boltjaikba ismét a Perlenbacher sörök. Most kivételesen egyszerre lesz kapható a Festbier, a Weissbier és a Schwarzbier.

 Ezek az akciók remélhetőleg a további még jobbak előszelei, azért tavasszal csak nem lehet letudni egy szál Borsodival a heti sörakciót, mint télen tették azt egyesek!



Címkék

Lidl Akciók Tesco 2017