Mangó carpaccio sonkával, chilivel és tökmagolajjal

  • 2017.04.14.
  • 4

Megláttam, megszerettem és csak az alkalomra vártam... Az alkalom az volt, hogy egyrészt vége lett az egész heti bővített sugárvédelmi tanfolyamnak és vizsgának, amitől nagyon féltem. A másik, inkább ok, mint alkalom, hogy a fiamnak sajnos gerincsérve lett, így mozogni alig tud, enni sem nagyon. Valami könnyűt kért. Mesefinom lett! :)Elkészíteni a világ legegyszerűbb dolga! :)Érett mangót meghámoztam, szeletekre vágtam. Fekete erdei sonkát rámorzsoltam. Meglocsoltam egy lime levével, kevés szezámolajjal és jól összekevertem. Tetejére chili pelyhet szórtam.Magos Judit kíváló asztaliteniszezőnőnk (akitől az ötlet származik), rózsaborssal csinálta. Legközelebb chili helyett én is azzal próbálom, bár nekem finom volt bele a csipetnyi csípősség! :)