Konyakos-diós sonkakrém

  • 2017.04.23.
  • 2

Vasárnap reggelire. tegnap este megcsináltam, ma reggelre szépen kifagyott, így ki lehetett venni a formából. Aleda csodálatos receptjét készítettem el. Nagy köszönet érte! :)Hozzávalók: 15 dkg füstölt, főtt sonka, 10 dkg vaj, 1-2 ek sajtkrém vagy zsíros tejföl, 1 kis hagyma, 1 tk mustár, 6 egész dióbél, 1 ek jó minőségi konyak, só, fehérborsA sonkát ledaráljuk vagy késes aprítóban krémesre dolgozzuk, majd kikavarjuk a puha vajjal meg a sajtkrémmel. Hozzáadjuk a mustárt, az apróra vágott hagymát, a konyakot meg az apróra vágott, előzetesen megpergelt diót is, végül pedig sóval és borssal ízesítjük.